brak obrotów, impulsów wzrostowych - za to spadki przy każdej nadarzającej się okazji - dziś np z racji ciepłego piątku, powrót na 2,80zł nieunikniony,
z rególy tak sie zawsze dzieje przed podaniem wyników, zanim one zostaną podane do wiadomości to wielu powstrzymuje sie od inwestycji, mam nadzieję że wynik sierpniowy będzie zadowalający i wtedy sie coś ruszy
Mysle ze sporo ludzi bedzie tu mocno zdziwionych. Kurs 3 zl, a WK cos ponad 0.60gr .Nadrukowali, sprzedadza co maja do sprzedania i nadejdzie moment na odbieranie akcji, a tam juz wesolo nie bedzie. Rekomendacja WBK?, cos za duzo tych pozytywnych rekomendacji z tego samego banku.
A mnie się widzi, że jest to już lekki zjazd pod wyniki sierpniowe, które niestety nie będą dobre (jeszcze) bo obejmują ciągle wyprzedaż i starą kolekcję. Z drugiej strony kupiłem Próchnik sprzedając Bytom, tam wyniki i dynamiki super ale wzrostu też nie ma... (na razie). Pozdro! :)
bedzie dobrze , przeciez bzwbk kupował po 3,20 rok temu to chyba nie sprzeda taniej?, a jak bedzie chciał zarobic(do tego jest bank),to podciagnie na 3,7 znowu...
trafił się parch - co zrobić - w sumie 2 razy wtopiłem raz na garniturze raz na akcjach, w sumie po jakości garnituru należało się spodziewać odzwierciedlenia tego na kursie...
teraz to tylko w spólki zbrojeniowe trzeba inwestować przed wojną. a bytom powinien szyć kolekcje mundurów do armii to wtedy będą dobre wyniki i kurs do góry
popis na końcówce godny gniota roku - jutro pierwsza próba rozmienienia 2,80zł, właściwie od roku trudno znaleźć powody przebywania tej spółki na giełdzie,
nadal brak obrotów, impulsów wzrostowych - spadki przy każdej nadarzającej się okazji - dziś ewentualne zakończenie na + należy rozpatrywać w kategoriach cudu,