lepiej ? mam prawie 10k tych cudów i widze jak opadam razem w kursem...ciekawe co by bylo jak bym teraz stopami na S ustawil...do ilu to by zeszlo ? bo w plecy jestem co niemiara, usredniać cokolwiek czy dac sobie spokój i poczekac, az sami podniosą to co spuscili łomot tej spółce to głowa mała, jakies pomysły ? bo kolejny dzien TOP3 minusa i to dwie cyfry, kto to sprzedaje ? sami sobie czy jak ? podobnie jest grane na Esotiq, przypadek ?!?
ja bym nie uśredniał zbyt niepewna sytuacja gdyby ktoś duży był zainteresowany zwiększeniem udziału w spółce wykorzystałby ten moment duże obroty i duże spadki mówią jednoznacznie , ktoś duży wywala teraz akcje jak leci i robi to bez pardonu , na pewno nie kupuje sytuacja techniczna jest fatalna ja dokupiłem 2 kilo po 2,3 będąc pewien , że taniej nie będzie a tu cuda się dzieją , to był mój największy błąd
tu nikt nic nie wie co pośrednio a co bezpośrednio , wczoraj miała być transakcja po 3 zł i co ? skoro w rynek ktoś wali po 2 zł tzn tyle jest to warte i kropka
Gdyby kupiła , to od razu by się pochwaliła ,aby zatrzymac spadający kurs akcji oraz wzmocnić morale dla akcjonariatu. Nie zrobiła tego...to też o czymś świadczy.
jednak nie posluchalem...dokupilem/usrednilem i to nie malo i wlasciwie juz krok i jestem na 0:) tym razem nie opuszcze pokladu przed sporym +, a co :)
kontynuując euforię, dodając posłuchanie swojego głosu i analize calosciową Miraculum i ludzi co tam siedzą i kombinują,zeby lepiej bylo, to teraz to juz na waciki...a własciwie na kilkanascie ich palet już mam...ale czekam na poziomy nie grane tu od lat, kolejny (ponwnie) dobry raport, że jednak cos / gdzies i z dobrą marżą sie sprzedaje i witamy 3 z przodu, pzdr normalnych grających
,,działając jako Prezes Zarządu Spółki Miraculum S.A. z siedzibą w Krakowie, zawiadamiam, że w dniu 25 kwietnia 2016 roku w Warszawie sprzedałam spółce RDM Partners sp. z o.o., w której pełnię funkcję Prezesa Zarządu i w której posiadam osobiście 66% udziałów: - 87.691 (słownie: osiemdziesiąt siedem tysięcy sześćset dziewięćdziesiąt jeden) zdematerializowanych akcji zwykłych na okaziciela Miraculum S.A po cenie 3,00 zł za jedną akcję, tj. za łączną cenę 263.073 (słownie: dwieście sześćdziesiąt trzy tysiące siedemdziesiąt trzy) złote. Zbycie wszystkich akcji nastąpiło w trybie transakcji pozagiełdowej. Po transakcji posiadam łącznie - bezpośrednio i pośrednio przez spółkę Rubid 1 sp. z o.o. oraz spółkę RDM Partners sp. z o.o. - 969.000 akcji Miraculum S.A. Sporządzono w Warszawie, dnia 27 kwietnia 2016 r.