• 10 zl!!!!!!!! Autor: ~wow [46.113.92.*]
    m to mocny fund quercus
  • Re: 10 zl!!!!!!!! Autor: ~icdp [46.113.92.*]
    mozliwe 2,7 jesli przebija bedzie 3 zl
  • Re: 10 zl!!!!!!!! Autor: ~icdp [46.113.92.*]
    nareszcie wzieli sie do roboty sa animatorem getinnoble jakas konkretna spolka ale sukcesem byloby gdyby zostali animatorem orange ,pgnig
  • Re: 10 zl!!!!!!!! Autor: ~martin0 [94.254.232.*]
    Kiedy ruszamy ????
    Zaczynamy w przyszłym tygodniu !!!!!!!!!!!
  • Re: 10 zl!!!!!!!! Autor: ~denek [217.67.197.*]
    10 zł to będzie jak quercus skupi wszystkie akcje z rynku a potem ustawi sobie taką cenę jaką sobie życzy dziwę się że jeszcze tego nie zrobił bo spółdzielnia chyba za krótka na takie akcje
    CIERPLIWIE CZEKAM !!!
  • Re: 10 zl!!!!!!!! Autor: ~HAHA [164.127.128.*]
    ZAPEWNE SIE DOCZEKASZ DRUGIE IDMSA 5 GR PRZEKRETY ROBIA I WALKI
  • Re: 10 zl!!!!!!!! Autor: ~Grzechu [89.64.103.*]
    Andrzej 5 lat temu pisali, że robią przekręty i wałki i że kurs będzie po 5gr.
    Ty piszesz że będzie 5zł nieraz że będzie po 12zł to chyba coraz mniej tych wałków i przekrętów w warzywniaku?
    Pewnie kamery nad kasą zainstalowali.
  • Re: 10 zl!!!!!!!! Autor: ~Andrzej [37.225.37.*]
    Grzechu a już się bałem,że kolejne wpisy przypiszesz mojej osobie.
    Facet pisze ,że bedzie 10 zł w 2016 roku a teraz masz 18-19 zł czyli wzrosło 80-90 procent przez 6 lat Sam musisz przyznać,że to niewiele ok 16% rocznie
    Nigdy nie pisałem,że społka jest nic nie warta tylko że jest mocno przewartościowana głownie na skutek malutkich obrotów miedzy kilkoma akcjonariuszami Wystarczyłby jeden solidny akcjonariusz ze sporą kasą i cena spadłaby do takiej ceny że dostałbyś zawału.
    Kupienie tutaj kilku tysięcy akcji i wrzucenie do sprzedaży zakończylą by się katastrofą ale na szczęscie dla Ciebie.....nikt nie chce tej spółki Sądzę,że 99,99% ludzi na GPW wogóle nie słyszało o Nwai....większośc solidnego akcjonariatu nie zagląda na New Connect szukają spółek z dużą płynnością gdzie można szybko kupić dużą ilość akcji i dużą ilość sprzedać bez obniżenia kursy w chwili sprzedaży Ja nie kupuję spolek gdzie nie mogę kupic i szybko sprzedać ok 10 tyś sztuk akcji ,wyjątek stanowi KGHM i Budmimex tam mam próg 1 k sztuk,które nie raz sprzedawałem w kilka sekund....czyli sprzedaż za 200-300 000 zł była natychmiastowa TUTAJ taka sprzedaż trwalaby tydzień lub dwa a kurs spadł by o kilkadziesiąt procent
    Gdy bedą tutaj obroty rzędu kilkaset tyś złotych to przestanę uważać za warzywniak a cene wtedy ukształtuje rynek a nie kilku kolesi

• Re: 10 zl!!!!!!!! Autor: ~Grzechu [5.173.210.*]
    Facet pisze ,że bedzie 10 zł w 2016 roku a teraz masz 18-19 zł czyli wzrosło 80-90 procent przez 6 lat Sam musisz przyznać,że to niewiele ok 16% rocznie

Kurde Andrzej no weź się skup.
    Pisał że będzie po 10zł ale jak to pisał to było 2 zł.
    Powinieneś obliczenia zrobić dla ceny którą była, bo jeśli by ziomek napisał że będzie po 20zł to byś napisał, że straciliśmy przez 5 lat 1zł. Ile tymasz lat?
    Dla ciebie to nie ma różnicy?
    Niepotrzebnie w obliczanie procentów angażowałeś rodziców, bo to i tak zła odpowiedź.

• Re: 10 zl!!!!!!!! Autor: ~Grzechu [89.64.101.*]
    "Nigdy nie pisałem,że społka jest nic nie warta tylko że jest mocno przewartościowana głownie na skutek malutkich obrotów miedzy kilkoma akcjonariuszami Wystarczyłby jeden solidny akcjonariusz ze sporą kasą i cena spadłaby do takiej ceny że dostałbyś zawału."

Może tak właśnie jest.
    Mamy jednego solidnego akcjonariusza ze sporą kasą który próbuje skupić większą ilość akcji i to on powoduje, że kurs nie rośnie i akcje są tak niedowartościowane ?

Nie można sugerować się tylko obrotem i od razu spiskować, że kilka osób między sobą handluje i zawyża kurs.

Policz sobie tak:
    Szacunkową wartość akcji otrzymujemy z następującego wzoru: P=(P/E)*EPS. P/E to popularny wskaźnik cena do zysku dla spółek podobnych.
  • Re: 10 zl!!!!!!!! Autor: ~Andrzej [37.225.37.*]
    Grzechu ....moi rodzice ŚP nie żyją od 25 lat, więc mam prośbę zostaw ich w spokoju w grobie.
    Na mnie możesz wypisywać bzdury....spływa po mnie jak po kaczce, Głupie komentarze nie portafią mnie dotknąć
  • Re: 10 zl!!!!!!!! Autor: ~Inwestor [37.47.55.*]
    Głupie komentarze wypisujesz właśnie ty.
    Z szacunku do rodziców mógłbyś nie robić z siebie błazna.
    Po mnie spływa to jak po kaczce co wymyślasz na temat spółki i jakim brakiem wiedzy się wykazujesz. Im zapewne nie byłoby obojętne kogo wychowali.
    Dumy na pewno im nie przynosisz forumowymi wpisami.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [88.220.161.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
NWAI 2,50% 24,60 2025-12-12 15:09:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.