Grzechu a już się bałem,że kolejne wpisy przypiszesz mojej osobie.
Facet pisze ,że bedzie 10 zł w 2016 roku a teraz masz 18-19 zł czyli wzrosło 80-90 procent przez 6 lat Sam musisz przyznać,że to niewiele ok 16% rocznie
Nigdy nie pisałem,że społka jest nic nie warta tylko że jest mocno przewartościowana głownie na skutek malutkich obrotów miedzy kilkoma akcjonariuszami Wystarczyłby jeden solidny akcjonariusz ze sporą kasą i cena spadłaby do takiej ceny że dostałbyś zawału.
Kupienie tutaj kilku tysięcy akcji i wrzucenie do sprzedaży zakończylą by się katastrofą ale na szczęscie dla Ciebie.....nikt nie chce tej spółki Sądzę,że 99,99% ludzi na GPW wogóle nie słyszało o Nwai....większośc solidnego akcjonariatu nie zagląda na New Connect szukają spółek z dużą płynnością gdzie można szybko kupić dużą ilość akcji i dużą ilość sprzedać bez obniżenia kursy w chwili sprzedaży Ja nie kupuję spolek gdzie nie mogę kupic i szybko sprzedać ok 10 tyś sztuk akcji ,wyjątek stanowi KGHM i Budmimex tam mam próg 1 k sztuk,które nie raz sprzedawałem w kilka sekund....czyli sprzedaż za 200-300 000 zł była natychmiastowa TUTAJ taka sprzedaż trwalaby tydzień lub dwa a kurs spadł by o kilkadziesiąt procent
Gdy bedą tutaj obroty rzędu kilkaset tyś złotych to przestanę uważać za warzywniak a cene wtedy ukształtuje rynek a nie kilku kolesi