• Jak obstawiacie? Autor: ~Only4MyBuisnes [37.47.123.*]
    Synthos ostatnio dużo miesza w głowach ludzi, którzy posiadają jego akcje...
    Sprzedać albo trzymać dalej...?
    Spółka dość dobra jeśli chodzi o granie długoterminowe.
    Posiadam akcje w sporym pakiecie od kilku lat i jestem bardzo zadowolony ale ten rok i to co wyprawiają z kursem i dywidenda to jakaś masakra...
    Inne spółki np. JSW mimo złych wyników finansowych i zapaści na rynku węgla idzie a raczej leci do góry jak rakieta...
    Czekam jeszcze do października i jeśli sytuacja się nie wyklaruje to wywalam wszystko...
    Szkoda już nerwów...
  • Re: Jak obstawiacie? Autor: ~bubu [212.160.172.*]
    To cały czas ktoś zbiera.
    Rzeczywiście zawirowania w tym roku (dywidenda, jej brak, potem wniosek, długi czas decyzji zarządu, walne, gorsze wyniki,..itd.) może mają służyć wciągnięciu jak największej ilości akcji przez "zaprzyjaźnionych".
    Może kroi się duża dywidenda, lub (co gorsze), ściągnięcie firmy z giełdy?
    Ten długi boczniak okolic 3,5->4,10 jest męczący.
  • Re: Jak obstawiacie? Autor: raptors15 [31.132.67.*]
    Krążą plotki, że Sołowow skupuje i myśli nad wycofaniem z giełdy.
  • Re: Jak obstawiacie? Autor: ~ziki5 [151.248.62.*]
    Gdzie tak piszą gdzie te plotki o wycofaniu z giełdy.... chyba tylko ty jedyny słyszałeś
  • Re: Jak obstawiacie? Autor: ~Only4MyBuisnes [37.47.88.*]
    Czytam, czytam i nigdzie nie mogę się doczytać info o tym że SNS już nie będzie notowany...
    To jakiś FAKE chyba a ktoś puszcza dalej te bzdury, może celowo...?

Dnia 2016-09-03 o godz. 11:28 ~Only4MyBuisnes napisał(a):
    > Czytam, czytam i nigdzie nie mogę się doczytać info o tym że SNS już nie będzie notowany...
    > To jakiś FAKE chyba a ktoś puszcza dalej te bzdury, może celowo...?
    >

Ja tylko gdybałem, a niejaki raptors15 o tym pisał
  • Re: Jak obstawiacie? Autor: ~karol [94.254.132.*]
    w każdej plotce jest ziarno prawdy....
    tutaj od dłuższego czasu dzieje się coś niedobrego. Jeśli faktycznie Synthos byłby ściągany z giełdy tak jak inne spółki p. Sołowowa to chyba są to ostatnie momenty a wyjście. Zaproponują znów średnią z ost miesięcy (ok. 3,80) i tyle z tego będzie.
    No ale było to już pare razy grane także można się przygotować z wyprzedzeniem.
    Mnie jeszcze myślę góra dwa dni zostały żeby dokończyć upłynnianie z możliwie jak najlepszym skutkiem (przynajmniej patrząc jak dotychczas szło).

Inną kwestią są wyniki, które b. słabiaste wypadły :/
  • Re: Jak obstawiacie? Autor: ~Waldi [188.146.134.*]
    Co Ty za głupoty piszesz? Jeśli chcieliby zdjąć SNS z GPW to musieliby zaproponować minimum 20% dyskonto w stosunku do dzisiejszego kursu aby skupić większą część akcji z rynku. Pokaż przykład dużej firmy z WIF20/30, która zaproponowała cenę skupu niższą od aktualnego jej kursu. Zostałaby wyśmiana przez cały rynek co wywołałoby notabene odwrotny skutek to zamierzonego, a więc wzrost kursu.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.134.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Jak obstawiacie? Autor: ~karol [94.254.132.*]
    PelePele trzeba było kontynuować wpis już z podpisem Waldi, bo to jak wszyscy widać jedno i to samo IP :D:D:D Trochę się zbłaźniłeś. W takich przypadkach to ja niestety tracę szacunek jak ktoś w tak prostacki sposób kombinuje na forum.

Szkoda wchodzić dyskurs z kimś takim... sorry.

Równie dobrze ja mogę powiedzieć, że jak ktoś pisze o wzlotach kursów i dywidendach to nagania na wzrosty. Byłbym szczęśliwy gdyby tak się stało bo jeszcze nie do końca upłynniłem i wyszedłbym z lepszym wynikiem. 
    No ale moje zdanie jest takie jak powyżej i konsekwentnie będę się tego trzymał.

• Re: Jak obstawiacie? Autor: ~Czart [83.12.14.*]
    Rzeczywiście to samo IP Pele i Waldi :)) Musi być gość mocno umoczony w Syntka jeżeli posuwa się do takich śmiesznych oszustw :))
    Dnia 2016-09-06 o godz. 07:33 ~karol napisał(a):
    > w każdej plotce jest ziarno prawdy....
    > tutaj od dłuższego czasu dzieje się coś niedobrego. Jeśli faktycznie Synthos byłby ściągany z giełdy tak jak inne spółki p. Sołowowa to chyba są to ostatnie momenty a wyjście. Zaproponują znów średnią z ost miesięcy (ok. 3,80) i tyle z tego będzie.
    > No ale było to już pare razy grane także można się przygotować z wyprzedzeniem.
    > Mnie jeszcze myślę góra dwa dni zostały żeby dokończyć upłynnianie z możliwie jak najlepszym skutkiem (przynajmniej patrząc jak dotychczas szło).
    >
    > Inną kwestią są wyniki, które b. słabiaste wypadły :/

Obserwuję dzisiejszą sesję i zastanawiam się dlaczego tak dużo papiera "schodzi" w okolicach 4,09-4,10.
    To dziwne przed walnym i ew.dywidendą
  • Re: Jak obstawiacie? Autor: ~Only4MyBuisnes [95.160.156.*]
    Ktoś tu niezły wałek kręci na tej spółce...
    Nie ogarniam już...
[x]
SYNTHOS 0,00% 4,89 2018-01-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.