Na jakiej zasadzie jestes zatrudniony przez spolke? Fajna praca siedziec przed kompem i namawiac ludzi zeby oddawali swoje ciezko zarobione pieniadze. Ale pamietaj ta krzywda kiedys do Ciebie wroci.
Widzę, że moje "przemyślenia" dotarły w końcu do uszu najbardziej zainteresowanych. Teraz już jestem pewien, ze mam rację. I nie odwołuj się do mojej moralności bo z nią jest wszystko w porządku. Zatrudnieni przez spółkę to pewnie tu byli ale przy cenie 30 przed emisją po 38,5. Widziałeś mnie wtedy tam? Trzeba było wtedy pisać o "ciężko zarobionych pieniądzach" jak ludzie brali po 38 i wyżej a dzisiaj sprzedają po 8 bo sprytny plan wydymania ludzi najpierw z kasy a później z akcji właśnie dobiega końca. Gdzie wtedy byłeś kolego? Może między tymi co ten plan układali?
A poza tym zamiast atakować mnie personalnie o wiele bardziej pomógłbyś tym nieświadomym niczego sierotkom dając rzeczowe argumenty i przedstawiając Twój pesymistyczny scenariusz. Ja tez z chęcią posłucham co masz konkretnego do powiedzenia na temat tego jak źle jest w spółce i jak wielkie plany rozwoju sieci Femestage i Esotiq zarówno w Polsce jak i w Niemczech spaliły na panewce w ciągu jednego kwartału. Czekam na Twoje spostrzeżenia.
Zaraz, zaraz kto tu nagania Panowie? Z waszej strony tylko nic nie znaczące oskarżenia bez jakich kolwiek merytroycznych argumentacji odnośnie społki. Po wpisach freedoga mozna sie zastanawiać czy kupić czy nie, on podaje argumenty dajace do myślenia, nie nawołujace do kupna lub sprzedaży, tylko do przemyslenia, a po waszych wpisach wnioskuje że trzeba sprzedwać, uciekac, że społka bankrut wiec to wy naganiacie, a nie freedog. To ile dostajecie od wpisu na forum, w sumie ile by nie było to i tak za duzo, bo tak nieudolnie to robicie.
Mam w takim razie pytanie? Jak wyrażę opinię, że według mnie spółka posiadająca ponad 300 salonów sprzedaży i kapitalizację 16,5 mln PLN jest niedowartościowana to jestem naganiaczem? Forum jest miejscem do wyrażania opinii ale również istnieje ryzyko, że część postów jest sponsorowana. Moim zdaniem nikt o zdrowych zmysłach nie podejmuje decyzji inwestycyjnej w oparciu o forum.
Co musi się wydarzyć, żeby wartość akcji zaczęła rosnąć? W takim tempie, do czasu ogłoszenia wyników kurs będzie na poziomie 2 zł. A jeśli wyniki będą tragiczne to do ilu spadnie?
Przyjmijmy założenie, że "komuś" nie zależy na zbiciu ceny do bardzo niskiego poziomu (o tym do jakiego to jeśli czas pokaże). Technicznie patrząc na zachowanie się rynku dla esotiq to już jest bardzo blisko wyprzedania...bardzo blisko. A wiadomo, że dla bessy wyprzedanie to bardzo dobra wiadomość.