nie wiem co robic z tym bytkiem? myslałem ze wyniki w cenie a tu leci co dzień po 3 ,4 % sprzedać czy dokupić bo wyniki lipca troche pocieszją i mozej jest jakas przyszłość?
walnęło jeszcze.Ustawiłem właśnie pierwszy tysiąc kupna po 2.70. Chociaż mało prawdopodobne, że dzisiaj kupię. delikatnie trzeba brać za takie pieniądze. Zejdzie niżej, wezmę znów :)
Właśnie oj, wszystko zawiera się w jednym pytaniu na które nikt nie zna odpowiedzi: czy ruszy sprzedaż??? Jak dla mnie 80 do 20 że tak. ps. ustawiłem się na 2.70 ale na razie lekki powrót w okolicę 2.75. Więcej na razie nie dam :)
hej OJ :), właśnie uwolniłem trochę gotówki na oponeo i chciałem wejść w Bytom. Zastanawiam się też nad monnari i czymś tam jeszcze. I powiem Ci tak: jak zobaczyłem w salonach Olbrychskiego coś mi nie do końca zagrało, ale nie dlatego, że jest dość odważny w poglądach politycznych czy popijał trochę i jechał ale po prostu dlatego, że pomyślałem: stary facet nie napędzi sprzedaży w spółce, która chce się mocno rozwijać.... A przed chwilą wszedłem na fejsa bytomia i niestety potwierdziło się to co myślałem i to ze zdwojoną siłą. Jazda tam się dzieje dość ostra i niestety spółka na tym nie zyska a kasę wywali.... Więc sorki, na razie jednak pozostanę obok i poszukam czegoś innego.
Nie wydaje mi się że problem tkwi w reklamie z Olbrychskim,raczej chodzi o sprawy o kórych my " mali akcjonariusze " nie wiemy a " wielcy inwestorzy" są poinformowani i stąd właśnie brak zainteresowania tą spółką. A jak wiemy giełdy reagują na wiadomości.Fakt Spółka miała dobre wyniki w ostatnim czasie ale jednak coś hamuje pozytywny rozwój kursu. Uważam że każda refleksja napisana na tym forum warta jest przeanalizowania i warto podyskutować o przyczynach negatywnego rozwoju kursu pomimo dobrych wyników.
Jestem poza. Nie ukrywam. Chciałbym wejść ale kurde. Nie pasuje mi taki rozwój. Poglądy mam nawet podobne do niego (polityczne),ale przecież tu trzeba przyciągnąć masę i to najlepiej młodych ludzi! Nie ma w Polsce młodej ikony? ?? Możdzer? Może jakiś aktor? Moim zdaniem znów prezes strzelił w płot i to mi się nie podoba po prostu :(