• sprzedać,kupić? Autor: ~oj [95.41.65.*]
    nie wiem co robic z tym bytkiem?
    myslałem ze wyniki w cenie a tu leci co dzień po 3 ,4 %
    sprzedać czy dokupić bo wyniki lipca troche pocieszją i mozej jest jakas przyszłość?
  • Re: sprzedać,kupić? Autor: ~mocnyinvest [188.146.2.*]
    walnęło jeszcze.Ustawiłem właśnie pierwszy tysiąc kupna po 2.70. Chociaż mało prawdopodobne, że dzisiaj kupię.
    delikatnie trzeba brać za takie pieniądze. Zejdzie niżej, wezmę znów :)

• Re: sprzedać,kupić? Autor: ~oj [95.41.65.*]
    reko z o1 sierpnia - akumuluj z cena 3,23 -
    ciekawe czy po to zeby podbic czy rzetelnie wystawione bo liczą jednak na poprawe wyników?
  • Re: sprzedać,kupić? Autor: ~mocnyinvest [188.146.2.*]
    Właśnie oj, wszystko zawiera się w jednym pytaniu na które nikt nie zna odpowiedzi:
    czy ruszy sprzedaż???
    Jak dla mnie 80 do 20 że tak.
    ps. ustawiłem się na 2.70 ale na razie lekki powrót w okolicę 2.75. Więcej na razie nie dam :)
  • Re: sprzedać,kupić? Autor: ~Kwiczoł [195.26.76.*]
    Nie rozumiem, Redan rośnie 7%, a Bytom spada.. Dobrze, że część kapitału mam w 11 bit, ale tutaj też wzrosty byłyby mile widziane :-)
  • Re: sprzedać,kupić? Autor: ~mocnyinvest [188.146.34.*]
    hej OJ :),
    właśnie uwolniłem trochę gotówki na oponeo i chciałem wejść w Bytom. Zastanawiam się też nad monnari i czymś tam jeszcze.
    I powiem Ci tak: jak zobaczyłem w salonach Olbrychskiego coś mi nie do końca zagrało, ale nie dlatego, że jest dość odważny w poglądach politycznych czy popijał trochę i jechał ale po prostu dlatego, że pomyślałem: stary facet nie napędzi sprzedaży w spółce, która chce się mocno rozwijać....
    A przed chwilą wszedłem na fejsa bytomia i niestety potwierdziło się to co myślałem i to ze zdwojoną siłą. Jazda tam się dzieje dość ostra i niestety spółka na tym nie zyska a kasę wywali....
    Więc sorki, na razie jednak pozostanę obok i poszukam czegoś innego.
  • Re: sprzedać,kupić? Autor: ~Daro [82.177.201.*]
    A może trochę kontrowersji z Olbrychskim przyczyni się do tego, że ludzie Bytom zauważą.
  • Re: sprzedać,kupić? Autor: ~xyz [83.4.252.*]
    Nie wydaje mi się że problem tkwi w reklamie z Olbrychskim,raczej chodzi o sprawy o kórych my " mali akcjonariusze " nie wiemy a " wielcy inwestorzy" są poinformowani i stąd właśnie brak zainteresowania tą spółką. A jak wiemy giełdy reagują na wiadomości.Fakt Spółka miała dobre wyniki w ostatnim czasie ale jednak coś hamuje pozytywny rozwój kursu.
    Uważam że każda refleksja napisana na tym forum warta jest przeanalizowania i warto podyskutować o przyczynach negatywnego rozwoju kursu pomimo dobrych wyników.
  • Re: sprzedać,kupić? Autor: ~mocnyinvest [188.146.1.*]
    Jestem poza. Nie ukrywam. Chciałbym wejść ale kurde. Nie pasuje mi taki rozwój. Poglądy mam nawet podobne do niego (polityczne),ale przecież tu trzeba przyciągnąć masę i to najlepiej młodych ludzi! Nie ma w Polsce młodej ikony? ?? Możdzer? Może jakiś aktor? Moim zdaniem znów prezes strzelił w płot i to mi się nie podoba po prostu :(
  • Re: sprzedać,kupić? Autor: ~oj [31.0.45.*]
    Może trzeba patrzeć na całą odzieżowej wszystko leci albo juz polecialo odwrót od odzieży tylko jak głęboko i długo może wynikami się bronimy?
[x]
BYTOM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.