Hmmm,, nie liczylbym na to ... Niby czemu ? Ja mysle ze bedzie jakies podbieranie pod wyniki a pozniej jak sie okaze ze strata sie dalej poglebia spadek na grosze..
Ci ludzie( kierownictwo) sa nie powazni... zabrali sie za cos o czym nie maja pojecia ani pewnie czasu zeby cos z tym robic.. wiec to tak stoi i stoi...
Nie potrafia nawet dowiedziec sie co sie dzieje w spolce zaleznej.. w luksemburgu..
Chociaz moze jak bedzie w tym raporcie uwzgledniony wynik z luksemburga to cos moze byc.. ale watpie.. bo gdyby im zalezalo to juz by byl... chyba nie ukrywaja przed rynkiem ze sa miliony na plusie..
A poza tym Meng tez moze w ksiegach wykazywac ze kasy nie ma i sa straty zeby ich utopic skoro to znajomi Klina..
Na dwoje babka wrozyla. I tak zle i tak nie dobrze.. ja juz sie pogodzilem ze strata kilkunastu tys..
Kto ma w to zainwestowac? Skoro widac golym okiem jaka jest polityka wladz i przedstawicieli firmy??
Mieli podac plan restrukturyzacyjny 30 dni po ustaleniu sanacji ?? -- NIE MA PLANU
3 miesiac szukaja inwestora !? Gdzies w artykule bylo napisane ze gosc z tego PRM mowil ze banki sie boja wylozyc 5 zl na ten biznes bo Liderzy na rynku restrukturyzacji zglosili podanie o zniesienie sanacji czyli upadlosc??
Tu sie przez rok nic nie bedzie dzialo... Ja sobie tak wmawialem przez pol roku ze jutro jutro.. za tydzien... szkoda zycia..
nic nie będzie Kamilek utrącił spółke, strzelił jej w łeb i kerdos tylko sztucznie podtrzymywany jest przy zyciu czekamy na odcięcie od aparatury i na pochowanie pacjenta, ale najgorsze jest to ze ten kto to zrobił ma sie wysmienicie i spędza walakacje z rodzina na Florydzie