• Crystalwaters.. Autor: ~kotek [188.146.67.*]
    wygląda na to, że ktoś się uparł, aby robić czarny PR Spółce…. na WZA sprzeciwy, a teraz sypią akcjami i lamenty…
    Nowakowska nie takich już przeżyła w tej firmie… jedni tacy ją odwołali, bo uważali, że wiedzą lepiej a po 2 latach trzeba było przepraszać za głupotę…. robi swoje dziewczyna i brawo..!!! osoby z taką determinacją i sukcesami trzeba wspierać a nie kłody pod nogi rzucać i oczerniać…z takiego bagna jakim kiedyś była Kolastyna nie jest łatwo się wydostać.
    jakąś pannę z marketingu podobno wyrzuciła, za brak efektów to jej teraz wypisuje bzdury… ehh co za dziecinada....
  • Re: Crystalwaters.. Autor: ~kkkkkk [89.78.129.*]
    Ale jaki czarny PR ???? To są fakty !! Forum jest o to ,aby pisać o spółce...,ba nawet wytykac błędy...
    Ps. Paloma na stronie sklepu nadal bez zdjęć...Pełen profesjonalizm to jest ???To świadczy o czymś.

Autor: ~Rolexx [89.78.129.*] 2016-08-05 15:30 Opublikowano przy kursie:  2,75 zł , zmiana od tamtej pory: 1,82%
    Re: Handlowcy Miraculum
    Ale o czym mówimy , jak oni nawet strony interenetowej sklepu porządnie prowadzić nie potrafią...

zobaczcie zdjęć produktów paloma ..nie ma od kliku dni, tylko nazwa i cena...

link 

Mydła Pani Waleska Sweet Romance ...zdjęcia nie ma od kilku miesięcy...tylko nazwa i cena...

link 

Obserwuje to od jakiegoś czasu i czekam, aż to zmienią i nic...nikogo to nie razi z zespołu Miraculum... Ja wiem ,że to może nie ma większego znaczenia...ale profesjonalnie to niestety nie wygląda

I CO ??? I NIC NIE POPRAWILI....MAJĄ TO W D...IE. JUŻ WIECIE DLACZEGO KURS AKCJI JEST TUTAJ GDZIE JEST.
  • Re: Crystalwaters.. Autor: ~kkkkkkk [89.78.129.*]
    Sądze ,że Ci co składają protesty na WZA to wszystko widzą...,a może nawet  widzą więcej niż my ,a mają tez tam swoje pieniądze więc protestują. Nie mam nic do Pani Prezes ,ale  "nobody is perfect" , jeśli coś się dzieje źle trzeba alarmować i o tym pisać.

Autor: ~klient-akcjonariusz [89.78.129.*] 2016-07-29 05:54 Opublikowano przy kursie:  2,86 zł , zmiana od tamtej pory: -6,29%
    Brak kompetencji pracowników Miraculum ??
    Ostatnio miałem styczność z przedstawicielką handlową Miraculum...smutne wrażenia, a przecież to takie osoby budują wizerunek firmy...i przyciągają klienta bądz nie... ( budują zysk firmy bądz nie)
    Prowadzę firmę z zakresu kursów dla kosmetyczek i chciałem zamówić trochę "kolorówki". Skontaktowałem się z przedstaicielką handlową...o zgrozo...
    Pani cechowała się brakiem kultury , była niesłowna...nie odpisywała na maile....Jak już odebrała , to był jeden wielki bełkot...Od razu waliła do mnie na " Ty" i takie tam...
    Po jakimś czasie (dwa tygodnie ) mojej irytacji Pani stwierdziła,że nie ma kosmetyków, które chcę zamówić ... :((((

Boli mnie to dlatego ,ze sam jestem akcjonariuszem tej firmy...

Teraz moje pytanie do Pani Prezes...

Po co przedstawiciele handlowi , którzy nie mają czym handlować ?? Przecież ich trzeba utrzymać...(koszt dla firmy)

Kto ich rekrutuje ??? Nie mówie już ,że powinni cechować się wielkimi kompetencjami..ok,ale brak kultury ??!!!!

Czy Pani Prezes jeszcze Panuje nad firmą ?? Czy teraz tylko w gołowie ...Dayli czyt.Kerdos, Rubicon, Duka..sklepy zoologiczne????

Ps.
    Oczywiscie nie chcialbym urazic dobrze pracujaca czesc zespolu...wierze ,ze takie osoby w Miraculum jednak sa. Niemniej jednak pisze o moi przypadku i moich wrazeniach...

Jesli Pani Prezes sobie zyczy, dane osobowe owej przedstawicielki moge przekazac na maila
  • Re: Crystalwaters.. Autor: ~kkkkkkkkk [89.78.129.*]
    W Biedronce nie ma nas w ogóle ... To są FAKTY !!! konkurencja widzę nas wygryzła . Kiedys była Pani Walewska...plastry do depilacji Tanita.
    Teraz..proszę Miraculum...nie ma nic , są ale platsry do depilacji firmy "Joanna ". Co na to Pani Prezes?

link 

To nie czarny PR , to fakty !!
  • Re: Crystalwaters.. Autor: ~kkkkkkkkk [89.78.129.*]
    Piszę co widzę , każdy z nas ma prawo do własnej opinii. Chciałbym jednak ,abym się mylił w moich spostrzeżeniach , bo też jestem akcjonariuszem tej firmyi zależy mi na tym ,aby było ok.
    Czekamy na wyniki.
  • Re: Crystalwaters.. Autor: ~erkw [185.102.190.*]
    Upewnij sie zanim napiszesz, ze Miraculum nie ma w Biedronce, bo jednak sa Byc Moze i Pani Walewska (przynajmniej w tych, ktore ja odwiedzam w Warszawie).

• Re: Crystalwaters.. Autor: ~erkw [185.102.190.*]
    Przejrzalem wlasnie sklep online. Sorry, ale albo cos sie zmienilo od wczoraj, albo na prawde nie wyglada to zle. Nie rozumiem z czym problem? Fakt, brakuje kilku zdjec z setki produktow, ale to wedlug mnie wszystko?
  • Re: Crystalwaters.. Autor: ~kkkkkkkk [89.78.129.*]
    Zwracam honor...
    Faktycznie , "Być Może" jest w Biedronce.
  • Re: Crystalwaters.. Autor: ~czesia_z_zalesia [83.30.187.*]
    a Na Prikopie , prawie na  Vaclavskim Namesti też są produkty tej słynnej polskiej company !
  • Re: Crystalwaters.. Autor: ~kkkkkkk [89.78.129.*]
    Jednak u mnie w Biedronce (Śląsk) nie ma "Być Może".  Gazetka na stronie internetowej niby pokazywała ,że jest...chyba nie było we szystkich sklepach.
  • Nie ma kapitału obrotowego ???? !!! :(((( Autor: ~kkkkkkkkk [89.78.129.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/MIRACULUM-S-A-Informacja-o-odstapieniu-od-przydzialu-obligacji-serii-AG1-7473740.html
  • Re: Nie ma kapitału obrotowego ???? !!! :(((( Autor: ~kkkkk [89.78.129.*]
    http://pulsinwestora.pb.pl/4618370,58961,miraculum-nie-znalazlo-chetnych-na-obligacje
  • Nie ma obligacji = nie ma kolejnych tanich akcji po 3 zł ! Autor: ~czesia_z_zalesia [83.29.147.*]
    informacja bardzo dobra !
    sami widzicie , że ostatnie niby obligacje zmieniały się w miliony akcji w śmiesznej cenie - 3 zł
    wygląda na to , że kolejnego takiego dodruku nie będzie
    uczciwa emisja z pp by była po 3 zł przy kursie 7-8 zł
    to by była idealna opcja alternatywna pozyskania kapitału !
  • Re: Nie ma obligacji = nie ma kolejnych tanich akcji po 3 zł ! Autor: ~adolf [79.189.120.*]
    co tu jest grane wie tylko p.prezes , zawsze w połowie miesiąca podawali wyniki , ostatnio 14-go dziś 17-ty i cisza
    co do dodruku zgadzam się mogło to powodować nieporozumienia , niby kasa dla firmy - obligacje  , a tu ciach i prawie darmowe akcyjki po 3 pln , spółka świetnie się prezentowała kilka miesięcy temu , układ , wyjście na prostą , przejrzyste komunikaty , teraz to wszystko siadło , wręcz wygląda lekko niepewnie , obroty zamarły , spółka jest kojarzona z kerdaosem :( , a tam wiadomo co zrobili , wyniki za kolejne miesiące mogą ( lub nie ) rozwiać wątpliwości  
  • Re: Nie ma obligacji = nie ma kolejnych tanich akcji po 3 zł ! Autor: ~xxx [5.60.149.*]
    '...spółka jest kojarzona z kerdaosem :( , a tam wiadomo co zrobili...'
    tylko twoja chora wyobraźnia kojarzy MIR z Kerdosem, pierdy bez pokrycia i racjonalnego wytłumaczenia..
    przejdź się do któregoś jeszcze działającego sklepu Dayli i policz produkty Mirki to może w końcu zrozumiesz że Prezes nie jest taka głupia i nie wstawia towaru do trupa i ten trup nie jest jej do niczego potrzebny !
    ( jedyne powiązanie jest takie że P.Prezes zarabia do własnej kieszeni na restrukturyzacji tego trupa)
  • Re: Nie ma obligacji = nie ma kolejnych tanich akcji po 3 zł ! Autor: ~mirek [46.134.124.*]
    pierdoły opowiadasz kolego

Sklep Dayli - BESKIDY tydzień temu ,  całe półki w towarze Miraculum  

http://pl.tinypic.com/view.php?pic=fpcwas&s=9#.V7RoyOTr3IV

• Re: Nie ma obligacji = nie ma kolejnych tanich akcji po 3 zł ! Autor: ~miecio [46.134.18.*]
    zanim kogoś obrazisz pisząc głupoty poczytaj jak w słowniku języka jest rodzaj żeński od "Pinokio" może ci się przyda pajacu
  • Re: Nie ma kapitału obrotowego ???? !!! :(((( Autor: ~kkkkkkkkkk [89.78.129.*]
    Nie ma kapitału obrotowego = nie ma za co wyprodukować towaru = nie ma zysku = strata.Amen.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/MIRACULUM-S-A-Informacja-o-odstapieniu-od-przydzialu-obligacji-serii-AG1-7473740.html
  • Re: Nie ma kapitału obrotowego ???? !!! :(((( Autor: ~Sterw [178.36.47.*]
    Brak gotowki obrotowej moze zatopic najlepsza firmę.Trzeba bedzie zwrocic sie po inne formy finansowania byc moze krotki kredyt bankowy.To podniesie koszty,przytnie skrzydla rodzącym sie zyskom.KUrs akcji musi spaść.
  • Doskonałe wyniki miraculum po lipcu ! niedowiarki niech odszczekają ! Autor: ~czapa [46.134.139.*]
    uwierz mi gotówka się znajdzie , wyniki po lipcu powinny rozwiać wątpliwości w jakim kierunku zmierza spółka
    co do obecności produktów Miraculum w sklepach Dayli każdy zarządzający może zmienić zdanie i nie musi się z tego nikomu tłumaczyć a szczególnie wam , nikt nie wie na jakich warunkach tam się znalazł
    zachowanie kursu wczoraj - bez komentarza , ktoś się strasznie stara wszystko posuć ! 

• Re:Doskonałe wyniki miraculum po lipcu ! niedowiarki niech odszczekają ! Autor: ~zdzisłąw [83.4.98.*]
    Ale kto stara się popsuć..??? bo nie rozumiem . Każdy kto ma akcje chce na nich zarabiać ,a nie tracić. Jeśli ludzie się pozbywają papiera to znaczy ,że tracą zaufanie...i nie wierzą spółce. Nikt tych akcji nie chce kupić ,obrotów nie ma żadnych...zero zainteresowania, niestety. Zainterespowanie obligacjami żadnego...,a przecież to niby pewny zysk 7,5 % w skali roku...Przy dzisiejszych stopach procentowych i ofertach lokat na 0,2 % w skali roku..., to bardzo dobra propozycja ,a mimo to nikt tego nie chce.
    Zbyt duże ryzyko jest ,że spółka mówiąc kolokiwalnie "popłynie".
  • Re:Doskonałe wyniki miraculum po lipcu ! niedowiarki niech odszczekają ! Autor: ~zdzislaw [83.4.98.*]
    A poza tym ...skąd wiesz jakie są koszty tej sprzedaży ???? To dopiero pokaże szczegółowy raport. Może być tak ,że ta większa sprzedaż jest obraczona bardzo dużymi kosztami i nijak się to nie zbilansuje.
  • Re:Doskonałe wyniki miraculum po lipcu ! niedowiarki niech odszczekają ! Autor: ~cogito [79.189.120.*]
    wyniki za niecałe dwa tygodnie , proponuję sprzedajcie wszystkie akcje pkc i nie zaglądajcie już tutaj , szkoda waszego czasu

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.27.248.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
MIRACULUM -0,73% 0,82 2025-09-29 15:55:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.