• Ja spadam Autor: ~rysio [93.159.183.*]
    Co za beznadzieja...

Czy na polskiej giełdzie są spółki, które są uczciwie rozliczane? Czy wszystko jest obmyślone tylko po to żeby golić leszczy?
  • Re: Ja spadam Autor: ~kowal [37.47.251.*]
    leć Rysiu leć i nie wracaj !
  • Re: Ja spadam Autor: ~No [91.192.89.*]
    No i papier wytrzepany :P

• Re: Ja spadam Autor: ~rysio [93.159.183.*]
    Heh, dobrze że sprzedałem te gówniane papiery, bo przy cenie 4.30 już bym bardzo płakał nad rozlanym mlekiem :)

Sygnity idzie pod młotek - może być już tylko gorzej.
  • Re: Ja spadam Autor: ~Psyho [91.192.89.*]
    Psychologicznie, chodzi o to by doprowadzić do paniki, sprawić by gracze pod wpływem stresu wywalili walor.
    Odkupione walory od spanikowanych będą odsprzedane na fali euforii, kiedy będą wzrosty a fantazje o cenach rozpaplały gorące głowy
  • Re: Ja spadam Autor: ~milczar [194.93.124.*]
    Idąc Twoim tropem to sytuacja ta ma miejsce od końcówki 2013 roku i jeszcze się nie ziściła ta "euforia" i czy w ogóle będzie? Gdzie jest dno się pytam?
  • Re: Ja spadam Autor: ~prawda [94.254.144.*]
    Dno to tam gdzie Rów Mariański.
  • Re: Ja spadam Autor: ~Psyho [91.192.89.*]
    Dołek może być wyznaczany obecnie, analogicznie widać podobne dołki w lipcu 2015 i grudniu 2015. Duże prawdopodobieństwo, że to jest dołek lub będzie w tych okolicach. Przypominam, że ostatni szczyt tej fali spadkowej to 9.16zł i spadek to już prawie 50%. Powinno nastąpić jakieś odbicie, nawet wskazują na to prawa fizyki :P
  • Re: Ja spadam Autor: dr Arek [83.22.59.*]
    "... Przypominam, że ostatni szczyt tej fali spadkowej to 9.16zł"

Fale spadkowe nie mają szczytów lecz dołki, czyli minima. Szukanie takiego minimum to wróżenie z fusów.
    Piszę to z żalem, bo sam umoczyłem właśnie po 5,60. Ale "chłopaki nie płaczą" i żyje się dalej :)

PS. Czytając wyjaśnienia Zarządu Sygnity do wyników kwartalnych, żałuję, że sam nie jestem prokuratorem. Oni piszą tak mętnie (Jest źle albo było źle. Będzie gorzej albo będzie lepiej. itp), że skutkiem jest właśnie obecna panika. Takie gwałtowne spadki kończą się wprawdzie gwałtownymi odbiciami (złapałem Action, więc mam teraz z czego tutaj tracić), ale nie wiadomo z jakiego poziomu to odbicie ma nastąpić.

Pozdrawiam umoczonych w Sygnity :)
  • Re: Ja spadam Autor: ~xxx [109.243.91.*]
    Akurat tutaj kanał spadkowy jest dość wyraźny więc można określić punkt odbicia. Myślę, że nie jest tak źle, żeby od dolnego ograniczenia kanału się nie odbiło ale to oczywiście spekulacje co zrobi rynek tego nie wiem.
  • Re: Ja spadam Autor: ~darek [37.47.149.*]
    Z ukrytego cały czas zeni "papier toaletowy". Dopóki nie odda tego co chce oddać nie będzie odbicia.
[x]
SYGNITY 0,00% 100,00 2025-10-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.