• sierpień jak pendolino Autor: ~katol [31.174.175.*]
    ruszyła maszyna po szynach i nikt nie wie dokąd nas zawiezie, może do samej Palestyny i Ziemi Swiętej pozostającej pod okupacja innowierców, wizyta niebiednych gości z Tell Avivu może mieć niebagatelne znaczenie dla przyszłości spółki, chyba cos się swięci o czym swiadczy dziwaczne zachowanie kursu na GPW. teraz to tylko głupi by sprzedawał , warto poczekać do wyjaśnienia sprawy.
  • Re: sierpień jak pendolino Autor: ~gg [178.36.119.*]
    a może szeregowi pracownicy poszli po rozum do głowy i zaczeli kupować akcje swojej perełki dla której tak wydajnie pracują?
  • Re: sierpień jak pendolino Autor: ~katol [31.174.60.*]
    Dnia 2016-08-11 o godz. 11:22 ~gg napisał(a):
    > a może szeregowi pracownicy poszli po rozum do głowy i zaczeli kupować akcje swojej perełki dla której tak wydajnie pracują?

pod władzą Tell Avivu będą jeszcze bardziej wydajnie pracować, aż im kapcie pospadają tak się będą przemieszczać po fabryce niczym pershingi wystrzeliwane na Strefe Gazy ale dobrze im tak , dosyć się nabyczyli i starczy
  • Re: sierpień jak pendolino Autor: ~gg [178.36.119.*]
    bez tego "nacjonalizmu" katol jesteś sympatyczniejszy
    najsympatyczniejszy to był Jezus a oni go zabili nie wiadomo za co, możliwe że właśnie za tą sympatyczność którą pozyskiwał uczniów, wcześniej jednak musieli znaleźć Judasza żeby im Go wystawił, od tego czasu nic się nie zmieniło i cały czas ten schemat obowiązuje, Ewangelia jest kopalnią mądrości i warto ja rozważać, mnie tez jakiś Judasz sprzedał i zamiarował zostawić na gościńcu bez środków do życia, możliwe że liczył na moja sympatyczność ale się przeliczył i jego misterny plan legł w gruzach, po wyliczeniu do ośmiu, powstałem z martwych i przyjąłem postawę, walka nie skończona ale jestem dobrej myśli, Archanioł Michał mi pomoże i kiedyś usłyszymy upragnione ''pabiedił paczkoj''
  • Re: sierpień jak pendolino Autor: ~gg [178.36.120.*]
    ciekaw jestem tych wyników?ale wątpie że nie przejedzą na jakimś pikniku czy w brennej tych ekstra przychodów , oby nie
    pewno że lepiej żeby jedli popiół z pieca bo jest za darmo i go nie brakuje przy takiej pogodzie gdy ja np. hajcuje codziennie pod blacha bo mi szkoda kasy na gaz czy prąd wydawać skoro drzewa mam w bród że do końca życia starczy, dawno takiego lata nie było żeby człowiek przymarzał, ale poza tym to mi się poprawiło że aż 6 kila przybrałem, z tym ze nie tylko mnie, wszystkim w PL zaczęło się żyć lepiej pod władza PIS, żeby tylko utemperowali tych podżegaczy z trybunału to będxie dobrze
[x]
RAFAMET -3,57% 54,00 2025-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.