• Panowie, sprzedałem. Autor: ~mocnyinvest [188.146.185.*]
    Żeby być uczciwym, sprzedałem właśnie po 3.07 cały pakiet.
    Zysk 14%. Wystarczy na razie. Pazerność wiecie od czego gorsza...
    Czekam na rozwój sytuacji na Bytom, Vistula i Próchnik. Pozostał mi tylko ten ostatni z niewielkim pakietem (liczę na atak na 1.65).
    Na Vistuli czekam na niższe poziomy a Bytom, uważam, że może być wyżej w krótkim terminie ale moja polityka nie pozwala mi go dalej trzymać a mówi wyraźnie: sprzedaj.
    Ale wrócę :)
  • Re: Panowie, sprzedałem. Autor: ~xyz [79.191.26.*]
    tak trzymać!
  • Re: Panowie, sprzedałem. Autor: zielonome [89.228.245.*]
    Solidny profit, konkretna strategia, więc decyzja zrozumiała. Do następnego :)
  • Re: Panowie, sprzedałem. Autor: ~mocnyinvest [188.146.185.*]
    hej Zielonome :). Znamy się lekko z Vistuli tylko tam jestem czasem pod innym nikiem...hah :)
    Pozdro!
  • Re: Panowie, sprzedałem. Autor: ~oj [46.76.125.*]
    oj mocny, robiłeś reklame ze wystrzeli na 3,70 a oddajesz po 3,07 ?!
  • Re: Panowie, sprzedałem. Autor: ~mocnyinvest [188.146.3.*]
    3.70 to było śmiechem...:)
    zawsze pisałem tu o celu 3.20 jako punkcie dla mnie ważnym.
    I nie dotrwałem.
    Ale doceń, żeby być fair zaraz o tym napisałem bo lubię ludzi tutaj i nie znikam przecież. Każdy decyduje o swojej kasie przecież.
    Wejdę niżej i dam znać a jak wyjdę, również :).
  • Re: Panowie, sprzedałem. Autor: ~xyz [79.191.26.*]
    tak się właśnie na giełdzie robi - sprzedawać jak wszyscy kupują a kupować jak wszyscy sprzedają - tak powiedział kiedyś już dziś nie żyjący Andre Kostolany.
  • Re: Panowie, sprzedałem. Autor: ~oj [46.76.125.*]
    oj a ja myslałem żę odwrotnie :))
  • Re: Panowie, sprzedałem. Autor: ~mocnyinvest [188.146.131.*]
    Widzisz Oj czerwoną linię TP1 na analizie technicznej? Właśnie tu mniej więcej jesteśmy...
    I już wszystko wiesz :)
  • Re: Panowie, sprzedałem. Autor: ~oj [95.41.65.*]
    mocny - szacun dla Ciebie!
    ja niestey w mojej pazernisci czekałem wyżej i jak zwykle mam po łapkach,
    ciekawe czy i kiedy wróci powyżej 3?

• Re: Panowie, sprzedałem. Autor: ~xyz [83.22.206.*]
    Ja w sumie też mogłem sprzedać w momencie jak kurs stał powyżej -- trójki - Ale myślę sobie - nic złego z tego co by na dobre nie wyszło ! Dla mnie nadchodzi chwila aby sobie dokupić pakiecik i czekam aż akcja ułoży sie gdzieś między 2,65 a 2,7 uważam że bedzie to okazja do ponownego wkroczenia w ten papier, a póżniej bedę czekać na podanie wyniku za sierpień
  • Re: Panowie, sprzedałem. Autor: ~mocnyinvest [188.146.2.*]
    Dzięki, chociaż w sumie wiesz, takie wyczucie.
    Każdy jak pisałem podejmuje tu własne decyzje i ryzykuje własnymi pieniędzmi. Równie dobrze mogło iść wyżej chociaż czułem, że wyniki nie będą dobre i pisałem o tym tu zresztą.
    Dalej jestem poza bytomiem. Ustawiłem się na 2.85 w zeszłym tygodniu ale wycofałem się w ostatniej chwili jakoś podświadomie.
    Teraz jesteśmy po 2.77 i zastanawiam się czy wejść, czy nie :), hah.
    Pewnie większość z Was powie, dawaj! Mam jednak dylemat taki, czy nie poczekać na potwierdzenie sprzedaży w sierpniu (wyniki początek września). A tak na prawdę decydujący moment to będzie wrzesień i wyniki w październiku bo tu będziemy mieć już tylko nową kolekcję. Sierpień to jeszcze wyprzedaże więc walczymy ciągle ze starą kolekcją i strategią z którą wiele się nie zrobi (chyba, że kosztem marż).

• Re: Panowie, sprzedałem. Autor: ~Basia [83.20.72.*]
    58 tysięcy obrotu w 27 transakcjach, to naprawdę inwestorzy strategiczni sprzedają... 2100 pln na transakcję pewnie zbierają na grila?
  • Re: Panowie, sprzedałem. Autor: ~oj [95.41.65.*]
    obrót faktyczne nie wielki(jak na razie), ale dwa dni minus 10% to boli !!!
  • Re: Panowie, sprzedałem. Autor: ~Basia [83.20.72.*]
    To fakt, niestety barak zainteresowania walorami przekłada się na spadek. A w końcu tylu firmom ''wybacza'' się ordynarne kanty, duże odpisy, zupełnie nietrafione inwestycje i dobrze.
  • Re: Panowie, sprzedałem. Autor: ~xyz [83.22.206.*]
    Prochnik też dziś słabuje - w tej chwili minus 6 % to jest jeszcze gorzej jak btm
  • Re: Panowie, sprzedałem. Autor: ~mocnyinvest [188.146.2.*]
    Tak. I dokładanie podobny scenariusz jak na bytomiu. Mocne zlecenie sprzedaży i teraz powolne odrabianie strat.
    Na kupno Bytomia się nie załapałem w okolicach 2.70 więc wziąłem trochę próchnika i uśredniłem cenę w dół. Mam już go pod sufit po tych zakupach a średnia cena 1.44. Teraz muszę czekać na wyniki i pozytywne info.
    Bytom ciągle w obwodzie, ładnie odbił i pojawił się popyt więc najgorsze chyba za nim.
[x]
BYTOM 2,61% 2,75 2018-11-28 16:49:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.