• Pylon? Słabo to wygląda Autor: ~przyborek [83.6.10.*]
    Jeżeli na krajowym rynku już jest nasycenie a jest skoro Pylon szuka klientów za granicą to kiepsko to wygląda. Pylon produkuje przeciętne kolumny więc zyski pewnie też będą takie sobie. Co innego Tonsil, ten ma bardzo dobre nowe produkty i buduje następna fabrykę.
  • Re: Pylon? Słabo to wygląda Autor: ~tolek [193.34.223.*]
    Tonsil buduje za swoje, a Pylon za nasze pieniądze.
  • Re: Pylon? Słabo to wygląda Autor: ~Obawa [178.255.168.*]
    Dzialalnoscia Tonsila jest produkcja i sprzedaz KOLUMN.
    Dzialalnoscia Pylona jest produkcja i plasowanie AKCJI.

To sa 2 rozne dzialalnosci, dlaczego wiec je porownujesz ze soba ?
  • Re: Pylon? Słabo to wygląda Autor: ~ktk [213.155.191.*]
    Obawiam się, że jednak nie za swoje a za pożyczone.
  • Re: Pylon? Słabo to wygląda Autor: ~kosciuszki [83.26.252.*]
    Ja nie wiem czemu dopiero teraz wszyscy z tym rynkiem polskim wyskakuja. Przeciez od samego poczatku mozna bylo stwierdzic, ze dla zaspokojenia planow pylona potrzebny jest przynajmniej rynek europejski. Pylon (podobno) ma niektóre zestawy bardzo dobre i dobre wycenione. Zaznaczam podobno, bo ja nie jestem osoba, ktora moglaby to ocenic. Moj znajomy natomiast mowil, ze to wysoka niska polki i patrzac na ceny sredniej i wysokiej polki wyglada na to, ze ma racje.
    Mysle, ze panowie z pylona sa w stanie zrobic cos dobrego i sprzedac tego duzo, ale musieliby zmienic koncepcje. Oni stawiaja na klasyczny model prowadzenia biznesu, natomiast moim skromnym zdaniem bazujacy na innowacjach i buzzie bylby znacznie bardziej wydajny i prowadzenie marketingu byloby tansze. Czemu nie pomysla nad zrobieniem wypasionego zestawu aktywnego o niespotykanym ksztalcie i walorach i podeslaniu tego chociazby do takiego youtubera jak unbox therapy.
    Mysle, ze potrzeba im dobrego marketingowca, poniewaz warunki do robienia interesu maja dobre, tylko podejscie chyba troche nie takie.
[x]
JRCGROUP 0,72% 0,14 2025-11-14 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.