wlasnie ,ze nie trzeba duzo,aby polecial na maxx. Kurs jest juz na tym poziomie bardzo wymeczony i oddaja po tej cenie ci co maja po pare tys akcji max .Licza sie fundamenty ,a te sa...nie to co sobie ktos tu napisze
pierwszy powazny opor to jest 60-62 gr,jesli to udalo by sie skutecznie przebic i ktos by to troche podciagnal to 80-90gr byloby juz realne ,a dalej to to sami wiecie ,gdzie kursy potrafia odejachac. raport mysle bedzie solidnym impulsem,ktory jesli potwierdzi,ze utd wypracowuje solidne zyski to okaze sie solidnym impulsem do wzrostów. Akcji nie ma wbrew pozorom duzo...a dosypuja co chwile niecierpilwi i to widac po obrotach. zawsze mozecie wejsc w taki Hetan..tyzien temu po 4 zl,a dzis juz z rana otarl sie o 1 zl.Ubiora ,podpuszcza i tam bedzie zaraz 30gr.a tu wszystko przed nami
a ty bhu zamierzasz kupic, kupiles i trzymasz,czy sprzedales ze strata i dlatego strasznym jedziesz jadem? bo kompletnie nie wiem o co ci chodzi.Jesli wg Ciebie to smiec to lubisz zagladac w smieci? poza tym ja nie naganiam na innych forach jak inni to robia na innych spolkach,nie przekonuje,aby cos kupil lub sprzedal. Dla mnie liczy sie fundament,czyli ile jest i czy jest kasa w spolce,a tej jest akurat sporo i ktos kto kupuje akcje utd powinien to wiedziec i tym sie kierowa,a nie smętami z jakegos forum
obstawiam że w ostatnich miesiącach tutaj ładnie akcje zostały wyzbierane pamiętać że nominał to 2,00 nie mówię że tyle będzie ale przy polepszającej się sytuacji kurs będzie rósł
same aktywa Bioerga wystarczą żeby tutaj kurs był inny