co Wam mogę powiedzieć syf sie zrobił na kupcuWróblewskiego.Ciekawe kto tak dołuje kurs animator czy ktoś robi obroty i wywala akcje bo nie rośnie?Współczuje tym co kupowali powyżej 3zł.
Trzeba się cieszyć, że ktoś tak tanio jeszcze chce sprzedawać akcje. Zamiast płakać można na tym zarobić. Za dwa tygodnie raporty z obu firm Bvt & Kupiec. Pewnie niebawem zakupią do Kupca nieruchomość gwarantującą stałe przychody i zyski. Ja stawiam, że z nieruchomości w Tarnowie będzie ponad 0,5 mln zysku rocznie dodatkowo do działalności spedycyjnej i inwestycyjnej.
A ja tęsknię za czasami, kiedy na giełdzie handlowano pakietami akcji. Byłem wtedy na studiach i składałem kasę, żeby kupić sobie pakiet 50 akcji i mieć wejście do biura maklerskiego na notowania ciągłe. Taki pakiet to było przynajmniej te 2 tysiące złotych. Dzisiaj robią transakcje po 100 złotych. Kpina.
Kupiec to jedna z najbardziej niedowartościowanych spółek na rynku NewConnect. Jak ten głupi sypacz już odda całą amunicję to stawiam, że w kilka sesji możemy odrobić całe spadki i wrócić na 3 zł.