• Zejscie do 0,20 Autor: ~D12 [82.145.221.*]
    Moze to uchwala

http://gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/companiesStatements/info/840123,doradcy24-sa-(23-2016)-zwolanie-nadzwyczajnego-walnego-zgromadzenia-doradcy24-s-a--na-dzien-19-sierp
  • Re: Zejscie do 0,20 Autor: ~1982 [89.77.250.*]
    To sprzedaj akcje. Jakiś problem.
  • Re: Zejscie do 0,20 Autor: ~twain [83.17.248.*]
    To zejście nie jest takie pewne. Czyżby Polfinance chciał się mocniej zaangażować?

• Emisja do 0,20 Autor: ~TenTev [188.146.2.*]
    Oczywiście ze Polfinance wejdzie mocniej tylko ze dodrukija tyle akcji po 20 groszy ze te nasze tez spadną do ceny emisyjnej zawsze tak jest niestety.
    Krótko mówiąc wycenili firmę na 700.000 pln przy założeniu zmniejszenia kapitału zakładowego o częściowego pokrycia straty.
    Te posiadane przez nich akcje będą istotne do momentu uprawomocnienia się decyzji o rejestracji akcji nowej emisji zresztą mają tego tyle ze nie ma obawy żeby ktoś ich przegłosować bo i po co.

To oni rozdają karty.
    Spółka miała stratę stanęła ma krawędzi oni ja ratują.

Nikt o nasze akcje nie będzie się bił pni sobie nadrukuja miliony miliony po 20 groszy

Przy planach zarządu myślę że tu chodzi o 50 mln akcji po 20 groszy

Będzie fajna firma nowa firma ale zapomnijmy o kursie 50 do 100 groszy to prosty rachunek ekonomiczny firma potrzebuje kasy na inwestycje jeśli ktoś się wychyla na kupno po 40 groszy czy wyżej dostanie akcji ile chce oni dodrukija po 20 groszy wymiana 2 akcje za jedną

I to temat zamyka
    Kurs będzie oscylować około 30 groszy plus minus 5

Tanio będzie po 25 drogo po 40 zresztą myślę że będzie jakaś podbitka żeby się pozbyć po 40 groszy.

Najważniejsze że nie spadnie poniżej 20 groszy a jeśli będą dobre wyniki kurs wróci do 70 do 100 groszy za jakiś czas
    O 5 złotych można na razie zapomnieć bo zrobią tak duża emisję pewnie ze kapitalizacja bu była nie do zaakceptowania nie czarujmy sie to na najbliższy rok koniec marzeń o odrobienia strat

[x]
DRFINANCE 2,41% 3,40 2025-10-16 17:01:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.