Ktoś tu ewidentnie się bawi , nie ma tu ani dystrybycji ani akumulacji jest zabawa, dziś to sprawdziłem własnym keszem , mówię wam. To może zjechać dalej na pd ale równie dobrze będzie 50+ w dwie sesje. Goście mnie przetestowali na kilku [poziomach w przedziale 9-9.15 i juz ustawili się wyżej
Mam srednio po 18 zł i się nie przejmuję.Czym wiecej pesymizmu tym więcej optymizmu,ale to moje zdanie .Ja czekam spokojnie juz nie z takich tarapatów społki wychodziły i to tez jest moje zdanie.Dziękuję.
sam korzystam WYŁÁCZNIE z paczkomatów są absolutną rewolucją ale to nie znaczy ze Brzoska wygra . rynek ma zawsze rację i na razie ipt i itg mimo paczkomatow ekonomicznie nie mają racji. Gdyby nie to że jarekendcompany zniszczyc go chcą programowo to miałby jakieś szanse ale jak wiedomo z kołem historii trudno wygrać
Inwestowałem w CDProjekt kiedy na tym forum nie było ani jednego optymistycznego posta. Kupowałem po 15.80.
Teraz kupuję InPost bo ma ogromny potencjał na świecie i podobnie jak CDProjekt jest niedocenione w Polsce. Ogromny GLOBALNY potencjał. Za 2-3 lata będą tutaj wzrosty na poziomie 250-400%.