Omg widzisz i nie grzmisz :-D szkoda mi palców na odpisywanie ale ok moja strata albo stara :-D
Kto jest prezesem bioerg, ten podpisuje się pod miejscem na bazgroly dla prezesa
z mega politowaniem patrzac na twoje wpisy domniemywam bhu,ze masz nie wiecej niz 20lat. Dlatego nie warto nawet niszczyc klawiatury,aby w jakakolwiek rozmowe sie z toba wdawac,bo ona zawsze bedzie glupia.Gdyby kurs np. w przyszlym tygodniu odbl i zatrzymal sie gdzies na 1,5zl to tez bys napisal to na co cie glownie stac ,czyli ze bankrut? Czy zazdroscilbys tym ,ktorzy zarobili 200%? wg mnie tak namietnie naganiasz na spadki,bo sam chcesz skubnac ile sie da na poziomach ponizej 50gr. Inaczej nie wierze,aby ci sie chcialo pisac te swoje w kolo te same bzdety.
o jezu jaki macie problem nie przelogował się chłopina w systemie który raporty wysyła :-)
nie od wczoraj wiadomo że Karaszewscy prowadzą się rodzinnie ojciec prezes to syn w radzie albo na odwrót
w Bioergu preziem jest Sławomir chyba ojciec a w United preziem jest Jan chyba syn
kumatym przypomnę że powiązania są szerokie i kasy to oni trochę mają spółki UNITED, BIOERG, EFH, BACD z tymi Waltonami i Delmontami też są skoligaceni
i ponieważ czytają to forum to dobrze wiedzą że już tak łatwo kasy od drobnych nie dostaną
ale też faktem jest że jak na dzisiaj to kurs jest równo 25% wartości księgowej, więc ja obstawiam że tu będzie zmierzało w kierunku 2,00 nominału, nie mówię że pionowo i nie mówię że pojutrze ale ... ta konsolidacja w okolicy 48/48-52/53 jest już dosyć długa i dosyć mocna, wyniki złe nie są, dobre infa spływają, wiecznie po 50 gr nie będzie
róbcie co chcecie, swoje zdanie po tylu latach mam wyrobione
śmieszna cena tej naszej PERŁY a tu przypomnienie ostatnich liczb z raportu. czytamy w raporcie: - zestawienie zmian w kapitale własnym za rok obrotowy od 01.01.2015r do 31.12.2015r wykazuje zwiększenie kapitału własnego o kwotę 10 072 431, 36 zł - rachunek zysków i strat za rok obrotowy od 01.01.2015r do31.12.2015r wykazujący ZYSK netto w wysokości 1 907 181 ,36 zł - rachunek przepływów pieniężnych za rok obrotowy od 01.01.2015r do 31.12.2015r wykazujący zwiększenie stanu środków pieniężnych netto o kwotę 2 641 174, 72 zł Liczby nie kłamią.