• Jedno trzeba przyznać Autor: ~Mr_X [79.190.102.*]
    Mimo wszystko jest pewna zgodność. Jak jest szum to jest szum w obie strony, jedni na plus - drudzy na minus.
    Co chwilę wiadomość i jechanie na siebie do tego.
    Jak teraz to cisza i na plus i na minus :)

Wystarczyło, że Investor napisał "zamknąć ryje" i cisza :)

• Re: Jedno trzeba przyznać Autor: ~Dawid [94.254.234.*]
    Investor to nic nie warty naganiacz. Podobnie jak Stefania. A z moich informacji nie korzystaliscie to po co sie pucowac. Jestem w kontakcie z syndykiem, napisałem tez do KNF. Jeżeli bedzie potencjał spekulacyjnego zarobku to wejdę nikomu nic nie mówiąc juz :-)
  • Re: Jedno trzeba przyznać Autor: ~stefan [83.22.172.*]
    Okej Dawidku jak jesteś tak natrętny to przekazuj informacje zobaczymy czy zyskasz szacunek ja zamilkne.
    Pan Dawid przejmuje biuro informacyjne. z poważaniem stefan
  • Re: Jedno trzeba przyznać Autor: ~marek [86.111.120.*]
    Stefan, Ty nie masz zadnego szacunku. Naganiasz na wzrosty i obrażasz ludzi. Taki z Ciebie pożytek.
  • Re: Jedno trzeba przyznać Autor: ~Mr_X [37.47.3.*]
    No i znowu to samo. Dawid niedawno pisałeś, że nie lubisz takich co obrażają/wyzywają innych, a teraz sam zacząłeś. Tobie Stefan też po co to wyzywanie? Ludzie, dajcie na luz. Jeśli chcecie pomagać i informować to pomagajcie i informujcie. Po co na siebie najeżdżać i wyzywać się? Wystarczy, że mamy brak informacji ze spółki. Co do wykorzystywania informacji to sygnatury spraw jestem w stanie sprawdzić, podaje je Stefan. Co nie znaczy, że Twoje słowa o tym, że spółka jest w kiepskiej sytuacji uważam za kłamstwo, Dawid. Jeśli byłaby w dobrej to kurs nie spadłby do tych poziomów, jak sądzę. Nadal jednak mam nadzieję, że kurs jeszcze wzrośnie. Sanacja jest rozpatrywana, jakiś tam kurator to bada, obroty są niskie, sprawy są w toku. Mam więc nadzieję, że jeszcze trochę kurs wzrośnie. Wierzę, że poświęcacie swój czas po to, by pomagać odwiedzającym to forum, a nie po to, by zarabiać na naszej krzywdzie jako naganiacze lub, co byłoby jeszcze gorsze, wprowadzać nas w błąd dla jaj. Nie najeżdżajcie więc proszę na siebie i nie wyzywajcie się, bo ani Wam to nic nie daje ani tym bardziej nam, a przynajmniej mi, oprócz szumu i jeszcze większego bałaganu w głowie w związku ze spółką. Marek ja np. nie uważam tego, co pisze Stefan za naganianie na wzrosty. Dla mnie to bardziej pisanie, że jest jeszcze nadzieja, że nie wszystko stracone, bo jeszcze walczą, bo coś robią, bo się odwołują itd. Niech to forum będzie wartościowym narzędziem informacyjnym, chociaż za Waszą sprawą.

• Re: Jedno trzeba przyznać Autor: ~marek [86.111.120.*]
    Nie chodzi o to jakie informacje Stefan podaje, tylko w jaki sposób to robi. On właśnie daje nadzieję, wręcz ją wmusza żebyś w nią uwierzył. Czy naprawdę tego nie widzisz? Zobacz w jaki sposób podaje informacje Dawid, który po prostu je przekazuje, a nie od razu zabarwia je w taki sposób, żeby właśnie dać na siłę nadzieję na wzrosty. Zresztą Stefan jest już zdemaskowany, działał też na innych spółkach w podobny sposób. Podsumowując: Informacja tak! Propaganda nie! Nie zgadzasz się ze mną w tej kwestii?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.22.168.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Jedno trzeba przyznać Autor: ~Mr_X [94.254.163.*]
    Na innych spółkach?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.22.168.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Mr_X [5.172.255.*]
    Stefan coś mi tu odpisałeś, ale ktoś skasował zanim przeczytałem
  • Re: Jedno trzeba przyznać Autor: ~stefan [83.22.168.*]
    mareczku ty skąd na to wpadłęś sposób jak stefan to przekazuje prawie jak wróżbita maciej może to on . Już w swoich wypowiedziach wskazujesz na bajki. Dołącz do dawidka i razem będziecie wróżyć oby trafnie.
  • Re: Jedno trzeba przyznać Autor: ~Investor [31.174.85.*]
    Dajcie spokój tym niemerytorycznym dyskusją. Lepiej podyskutować jak ruszyć kurs w gore, żeby była lepsza baza wyjściowa jak się jakieś info i działania
    pokażą.
  • Re: Jedno trzeba przyznać Autor: ~Mr_X [141.0.12.*]
    Popieram
  • Re: Jedno trzeba przyznać Autor: ~Mr_X [141.0.12.*]
    Jeśli poprzez "zdemaskowany" masz na myśli zastanawianie się darknews czy Stefan to nie Majkello to sprawdzałem wczoraj specjalnie, Majkello pisał z 2 zakresów IP i to zupełnie innych niż Stefan, zupełnie inaczej też pisał, mimo że też podawał treści mail'i.
  • Re: Jedno trzeba przyznać Autor: ~stefan [83.26.186.*]
    W sprawie WNIOSKU ZAŻALENIA informacja biężąca SĄD wydał zarządzenie w dniu 22 lipca na zażalenie z dnia 05.lipca informacja do wglądu w sądzie najprawdopodobniej dotyczy przekazania sprawy do Sadu wyzszej instancji .

Sprawa niejawna więcej informacji przekaze dawidek i mareczek z tego forum czekamy ???
  • Re: Jedno trzeba przyznać Autor: ~Mr_X [79.190.102.*]
    To jeszcze się zejdzie trochę tu z tym wszystkim
  • Re: Jedno trzeba przyznać Autor: ~stefan [83.30.146.*]
    Mr_x znasz powiedzenie cierpliwi zostaną nagrodzeni a moze i nagroda przyjdzie szybciej jak się wydaje podałem tu z będzie rozpatrywany wniosek z zazalenia od pełnomocnika a miedzy czasie syndyk już potwierdził ze tylko jak przyjdzie mu odpowiedz z sadu co do orzecznictwa w sprawie wpłat z milenium i sgb któr w pwenym sensie oszukały sędziego bo miały wpłacic te 600 tys na postępowanie upadłosciowe później się wycofały teraz sąd musi sie odnieść do tej sytułacji bo przychylił sie do wniosku Milenium banku co do postępowania upadłościowego a ten go zrobił w konia. syndyk moze otrzymać lada dzień odpowiedź z sądu .
[x]
TOPMEDICA -20,00% 0,04 2017-03-27 15:21:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.