No i znowu to samo. Dawid niedawno pisałeś, że nie lubisz takich co obrażają/wyzywają innych, a teraz sam zacząłeś. Tobie Stefan też po co to wyzywanie? Ludzie, dajcie na luz. Jeśli chcecie pomagać i informować to pomagajcie i informujcie. Po co na siebie najeżdżać i wyzywać się? Wystarczy, że mamy brak informacji ze spółki. Co do wykorzystywania informacji to sygnatury spraw jestem w stanie sprawdzić, podaje je Stefan. Co nie znaczy, że Twoje słowa o tym, że spółka jest w kiepskiej sytuacji uważam za kłamstwo, Dawid. Jeśli byłaby w dobrej to kurs nie spadłby do tych poziomów, jak sądzę. Nadal jednak mam nadzieję, że kurs jeszcze wzrośnie. Sanacja jest rozpatrywana, jakiś tam kurator to bada, obroty są niskie, sprawy są w toku. Mam więc nadzieję, że jeszcze trochę kurs wzrośnie. Wierzę, że poświęcacie swój czas po to, by pomagać odwiedzającym to forum, a nie po to, by zarabiać na naszej krzywdzie jako naganiacze lub, co byłoby jeszcze gorsze, wprowadzać nas w błąd dla jaj. Nie najeżdżajcie więc proszę na siebie i nie wyzywajcie się, bo ani Wam to nic nie daje ani tym bardziej nam, a przynajmniej mi, oprócz szumu i jeszcze większego bałaganu w głowie w związku ze spółką. Marek ja np. nie uważam tego, co pisze Stefan za naganianie na wzrosty. Dla mnie to bardziej pisanie, że jest jeszcze nadzieja, że nie wszystko stracone, bo jeszcze walczą, bo coś robią, bo się odwołują itd. Niech to forum będzie wartościowym narzędziem informacyjnym, chociaż za Waszą sprawą.