• Co z tymi, którzy przekroczyli próg 5%? Autor: ~magman [81.21.194.*]
    Powalczą o spółkę i wyprostują jej sytuację?
  • Re: Co z tymi, którzy przekroczyli próg 5%? Autor: ~łosiek [77.79.213.*]
    nikt nie będzie o nic walczył, odpiszą sobie stratę od podatku. Zostaliście z papierem i tyle - nie wymyślajcie
  • Re: Co z tymi, którzy przekroczyli próg 5%? Autor: ~em [37.47.167.*]
    skoro nawet nie pojawili się na walnym, to co im to zmienia

nie ma zarządu (choć nie wiem czy można tak sobie zrezygnować kiedy nie ma rady nadzorczej a walne się nie odbyło)
    więc komu mr. Chłopek złożył rezygnację? Sobie? Nie ma Rady Nadzorczej, notowania zawieszone...
    Kto miałby walne zwołać jak nie ma ani zarządu ani RN? Kto miałby na to walne przyjechać, skoro akcjonariusze
    nie przyjechali na dwa poprzednie, no i ten próg frekwencji 25% w statucie... nawet jakby ktoś zwołał

stąd myślę, że miał być American Dream, a raczej jest The End

• no i bezpośrednia odpowiedz na pytanie Autor: ~em [37.47.167.*]
    Co z tymi, którzy przekroczyli próg 5%?
    Mają to samo, tylko więcej
  • Re: no i bezpośrednia odpowiedz na pytanie Autor: ~aadam [77.79.213.*]
    jest możliwość że macie racje, ale prawde mówiąc ile jest akcji w zleceniach na sprzedaż? 200tyś? a gdzie reszta czyli te +/- 55% -wyparowało? przecież tu nie było tak jak trwa dystrybucja np. na indygo czyli pakiet 10000 akcji na S i niżej i niżej. co niby to wszystko drobni mają? niby jak? jakby im zależałoby żeby całość papiera wypchnąć w ulicę, to by się nie bawili w słupy czyli państwo Sz. i dystrybuowali by te akcje nadal po 17 - 16 groszy pod możliwy wzrost - jak to miało miejsce w ostatnich dniach, albo zrobili by podbitkę z jakimś nowym Jackiem. Szycowie mają 15% czyli 0,5mln złotych w akcjach. 1)jeśli to nie słupy, to co, obudzili się w poniedziałek rano i stwierdzili zastawiamy mieszkanie w gdyni - kupujemy akcje magnifico (będzie odpał).
    2) jeśli to słupy to Equimaxx albo Mark pozwoliliby sobie na TWAŁĄ stałą taką stratę na rachunku-rachunkach? gadamy sobie na forum: ja mam 50k papieru inny ma 60k papieru - bankiera forum ma razem mooooże z 5% firmy 20 ma fundusz 15 szycowie 5 montoya. A reszta nie stoi przecież w batonie na S no to ja się pytam gdzie to jest? pozdrawiam
  • Re: no i bezpośrednia odpowiedz na pytanie Autor: ~news [37.47.236.*]
    walne we wrześniu wszystko wyjaśni narka
  • Re: no i bezpośrednia odpowiedz na pytanie Autor: ~rob31 [188.146.72.*]
    Spokojnie aadam ma dobrą teorię
  • Re: no i bezpośrednia odpowiedz na pytanie Autor: ~aadam [77.79.213.*]
    tam poprawka - szycowie mają 0,5mln akcji nie akcji za 0,5 mln <- jestem w pracy, pisałem w pośpiechu. przepraszam
[x]
MAGNIFICO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.