jest możliwość że macie racje, ale prawde mówiąc ile jest akcji w zleceniach na sprzedaż? 200tyś? a gdzie reszta czyli te +/- 55% -wyparowało? przecież tu nie było tak jak trwa dystrybucja np. na indygo czyli pakiet 10000 akcji na S i niżej i niżej. co niby to wszystko drobni mają? niby jak? jakby im zależałoby żeby całość papiera wypchnąć w ulicę, to by się nie bawili w słupy czyli państwo Sz. i dystrybuowali by te akcje nadal po 17 - 16 groszy pod możliwy wzrost - jak to miało miejsce w ostatnich dniach, albo zrobili by podbitkę z jakimś nowym Jackiem. Szycowie mają 15% czyli 0,5mln złotych w akcjach. 1)jeśli to nie słupy, to co, obudzili się w poniedziałek rano i stwierdzili zastawiamy mieszkanie w gdyni - kupujemy akcje magnifico (będzie odpał).
2) jeśli to słupy to Equimaxx albo Mark pozwoliliby sobie na TWAŁĄ stałą taką stratę na rachunku-rachunkach? gadamy sobie na forum: ja mam 50k papieru inny ma 60k papieru - bankiera forum ma razem mooooże z 5% firmy 20 ma fundusz 15 szycowie 5 montoya. A reszta nie stoi przecież w batonie na S no to ja się pytam gdzie to jest? pozdrawiam