• Popyt jest . Będzie dobrze !!! Autor: ~arekk-chinczyk [194.181.178.*]
    Tylko zastanawia mnie , kto sprzedaje po takich cenach .
  • Re: Popyt jest . Będzie dobrze !!! Autor: ~rysio [31.0.35.*]
    Sprzedają tacy co już wszystko stracili :)

Sygnity jest juz na dnie. Może być już tylko gorzej. Gdybym mógł to bym jak na FX na sell wystawił :)
  • Re: Popyt jest . Będzie dobrze !!! Autor: ~prawda [94.254.144.*]
    Jak melepeto będzie dobrze skoro spada na tak wysokich obrotach! ?Naucz się analizować kursy! Akcja tej spółki kosztowała kiedyś 100 zeta .Teraz wygrywają przetargi tylko po kosztach lub dokładają do biznesu.
  • Re: Popyt jest . Będzie dobrze !!! Autor: ~Matoł [46.215.110.*]
    Kiepski sprzedaje po kiepskich cenach ???/
  • Re: Popyt jest . Będzie dobrze !!! Autor: ~Rysio [94.254.175.*]
    Prowadzę od lat interesy z Sygnity i powiem tak. To spółka bardzo dziwna, z jednej strony super projekty, ciekawe, duże trudne. Można z nimi naprawdę fajne rzeczy robić, z drugiej strony spółka słabo zarządzana z bałaganem.

Słaby kurs Sygnity mnie dziwi od dawna (od 2014:) ), jest to zupełnie nierynkowe zachowanie, ale też nadzieja na wzrosty.

Ci co pieprzą o projektach po kosztach zupełnie nie wiedzą co mówią. Marża jaką ma Sygnity przy pracy z podwykonawcami należy do tych niegodziwych czyli np. 10 000% :) także marże są świetne. Problem jest gdzie indziej - w absurdalnych sposobach realizowania projektów publicznych, które firma przez bardzo długi czas musi finansować, a później Państwo robi trudności w odbiorze syfu, który samo zamówiło (jak się zamawia to pokazują ostatnie kontrole w IBM, Comarchu, itd, itp)

Ogólnie Sygnity jako integrator powinien wywalić 80% swoich programistów i działać wyłącznie na małych zespołach podwykonawców.
  • Re: Popyt jest . Będzie dobrze !!! Autor: ~prawda [94.254.144.*]
    Ale super marże! Rzeczywiście są niegodziwe.Ja też handluje z firmą. Sprzedaje im papier toaletowy. Szkoda, że nie zostało nam chociaż trochę wyjaśnione skąd kurs ze 100 na 6 zeta. PS. Wyniki finansowe mówią wszystko!
  • Re: Popyt jest . Będzie dobrze !!! Autor: ~kowal [31.178.142.*]
    w historii sygnity były wzloty i upadki, jest w niej duży potencjał tzn właśnie programiści
    przejmowało spółki być może teraz czas na przejęcie, idą zmiany
  • Re: Popyt jest . Będzie dobrze !!! Autor: ~bolek [188.146.131.*]
    Marża 10000%? Jedyna firma na świecie z marżą powyżej 100%
  • Będzie dobrze Autor: ~Filip [5.173.113.*]
    będzie też tak myśle już starczy tych spadków
  • Re: Będzie dobrze Autor: ~prawda [94.254.146.*]
    Jak widać na 100 zeta trzeba jeszcze poczekać. Ale to smutne.
  • Re: Będzie dobrze Autor: ~zaq [87.206.51.*]
    EWIDENTNE zanizanie przed odpałem/wezwaniem !!!!
  • Re: Będzie dobrze Autor: ~Volter [141.119.184.*]
    tak, wezwanie,
    vide infovide matrix wrzesień ubiegrego roku, spolka podobnie dziadowsko się zachowywala
  • Re: Będzie dobrze Autor: ~ppp [31.0.36.*]
    Ostatni rok Sygnity w obecnym kształcie. Backlog duży, szczególnie w publicu na tle innych graczy - dla Assecco nie ma lepszego momentu - szczególnie, że zakończyli restrukturyzację po wchłonięciu Infovide Matrix. Śmieciowa wycena, 10.08 podają wyniki - spore odpisy (Ci co już wiedzą to sprzedają), brak planu i strategii - Ci co wierzą w ekspansję zagraniczną i przejęcia to niepoprawni optymiści (do przejęć potrzebna jest gotówka a do ekspancji uniwersalne produkty - w obu przypadkach: brak). Chciało by się powiedzieć: "ale to już było" (i to kilka razy): http://www.parkiet.com/artykul/526566.html
  • Re: Będzie dobrze Autor: ~kowal [37.47.29.*]
    sprzedają ci co nie wiedzą
    konsolidacja rynku informatycznego jest nieunikniona
  • Re: Będzie dobrze Autor: ~xxxbbb [185.62.183.*]
    A kto przejmuje Sygnity ?
    po ile ?
    kiedy ?

• Re: Będzie dobrze Autor: ~rysio [94.254.175.*]
    Wzywam do zakupów!
    Kupujta PKC bo Sygnity już mnie nudzi i chcę sprzedać te gówniane akcje ;)
  • Re: Będzie dobrze Autor: ~arek [194.181.178.*]
    Sam bym chciał sprzedać , ale nie po takiej cenie  , a przed nami jeszcze wyniki finansowe , ciekawe co będzie
    miał do powiedzenia prezes , bo jakoś do tej pory to jest mało rozmowny .
  • Re: Będzie dobrze Autor: ~konik [5.172.255.*]
    Za niedługo jak pójdziemy z kumplami na piwo, zrobimy zrzutę z drobnych i przejmiemy tą firmę.
[x]
SYGNITY -1,84% 96,00 2025-12-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.