• Kupić czy sprzedać ot to jest pytanie miglance ? Autor: ~stefan [83.7.239.*]
    No miglance zobaczta jaka sytuacja z 19 gr zwalili 17 tysiacami zł na 10 gr wszystko co podałem jest prawdą zaden sukinsyn tego nie neguje jak pujdzie info przez system EBI i ESPI o umorzeniu upadłości to będie jazda. SKIBA nie publikuje zadnych informacji bo jest odcięty przez syndyka Głodka do czasu rozpaatrzenia zażalenia,na upadłość która tak czy tak zostanie umorzona nie całować po rękach za doradztwo ten głupek Dawid sprzedał po 0.10 bo w majtkach miał kisiel sorry ze tak sie rozpisałem ale wczoraj opijałem na imprezie.
  • Re: Kupić czy sprzedać ot to jest pytanie miglance ? Autor: ~Dawid [94.254.234.*]
    Nie obrażałem Cie. Wiesz co, nie wiem po ile jesteś ubrany w trupa ale jak tylko Mr_X, gość o solidnym poziomie refleksji i pokory wyjdzie z waloru, życzę Ci żebyś został z zawieszonym trupem kupionym po jak myśle 1zł lub więcej :-) najlepiej zastaw dom, auto i cała kasę jaka masz i przegraj wszystko :-) nie lubię takich, stfu!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.7.219.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Kupić czy sprzedać ot to jest pytanie miglance ? Autor: ~Dawid [94.254.234.*]
    Wszystkiego najgorszego stefanku :-) będę mącił a wiesz dlaczego? Żebyś ty nie zarobił! :-) wystarczy wyciągnąć kilka faktów z sadu i nie malować rzeczywistości jak to robisz na forum.
  • Re: Kupić czy sprzedać ot to jest pytanie miglance ? Autor: ~Mr_X [185.26.180.*]
    Serio? Musicie się w takie rzeczy bawić?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.183.154.*]
  • Re: Kupić czy sprzedać ot to jest pytanie miglance ? Autor: ~ja [188.146.130.*]
    Mega słabe...Ktoś się dzieli z Wami i formacjami, a Wy po nim jedziecie...Szkoda tu wchodzić...
  • Re: Kupić czy sprzedać ot to jest pytanie miglance ? Autor: ~marek [86.111.120.*]
    Dawid szkoda Twoich nerwów. Stefanek został już zdemaskowany w innym poście, to rasowy naganiacz na wzrosty. Z tego co widzę, to już mało kto go poważnie traktuje. Jak coś jest nie po jego myśli to od razu zaczyna obrażać ludzi. Prawdopodobnie to jakiś młody człowiek, nie warto psuć sobie humoru jego wpisami i wchodzić z nim w prostackie pyskówki. Pozdrawiam i popieram Twój punkt widzenia.
  • Re: Kupić czy sprzedać ot to jest pytanie miglance ? Autor: ~Dawid [94.254.193.*]
    Stefan cos cicho siedzi. Radzę uciekać z topki bo zaraz ciekawie nie bedzie. Moze byc zawieszenie.
    PS. Syndyk nie powzial żadnych kroków, wzrost był spekulacyjny.
  • Re: Kupić czy sprzedać ot to jest pytanie miglance ? Autor: ~marek [86.111.120.*]
    Prawdopodobnie Stefan osiągnął już to czego od niego przełożeni wymagali. Typowe zachowanie. Teraz będzie tylko odpyskowywać wyzwiskami, a potem zwinie się stąd (chyba, że już się zwinął) i przeniesie na następną spółkę, pod nowym loginem i nowym nr IP ;) A co kasy straciliśmy dzięki niemu to nasze :( Ale pretensje każdy może mieć tylko do siebie, bo nikt nikomu nie karze inwestować w żadną spółkę i trzeba o tym zawsze pamiętać!
  • Re: Kupić czy sprzedać ot to jest pytanie miglance ? Autor: ~Mr_X [79.190.102.*]
    Te najazdy jeden na drugiego to tylko zamieszanie robią i niepotrzebny szum.

Niezależnie od tematyki to na forach ciągle trafia się sytuacja, że ktoś o coś zapyta czy ktoś coś napisze, a w odpowiedzi jest albo wyśmiewanie albo wyzywanie albo odpowiedź, w której ktoś sobie robi jaja.
    Zapyta dziewczyna co ma zrobić jak prezerwatywa pękła to jej odpiszą, by się przemyła domestosem albo colą, a poza tym nawyzywają, porobią sobie jaja, zapyta kobieta o prezent dla faceta na urodziny to jej poradzą, by zaprosiła koleżankę na trójkąt, facet jakiś problem ma z osobowością czy fizycznością to po nim pojadą. Tu też jak nie rzeczy w stylu "tu jeszcze będzie milion za akcję", albo tak jak wczoraj, że 10 złotych następnego dnia będzie, to znów że trup, albo siebie nawzajem wyzywają od głupków, debili itd.
    Ktoś wczoraj napisał "nie ma upadłości", ale nie poparł tego niczym, ktoś inny pytał o to czy znowu zawieszą.
    Jakieś nick'i, których wcześniej nie widziałem tu.
    Czy naprawdę nie można zwyczajnie służyć pomocą i jeśli ktoś o coś zapyta czy coś napisze to odpowiedzieć normalnie?

Wspomniany Stefan napisał że jest taka i taka sprawa, taką i taką sygnaturę ma, to i to się dzieje w tej chwili.
    Dla mnie to jest fajne, bo w razie czego dzwonię sobie, podaję sygnaturę i sprawdzam, rzeczywiście jest tak i tak, za jakiś czas sobie sprawdzę czy coś się zmieniło.
    Oczywiście nie pochwalam wyzywania od głupków, debili itd.
    Wczoraj zwróciłem uwagę Dawidowi, by pozwolił ludziom cieszyć się ze wzrostów, zamiast strzelać rzeczami w stylu, że co Ci po tym jak i tak zawieszą itp.
    Wyjaśnił, również doceniam jego postawę.
    No ale jechać jeden po drugim i wyzywać sobie? Po co?

Zróbmy z tego forum rzeczywiście przydatne narzędzie, z forum w ogóle. Przecież chyba po to są, żeby dzielić się wiedzą i służyć sobie wzajemną pomocą.
    Jeśli ktoś tu rzeczywiście działa na szkodę akcjonariuszy to chociaż my akcjonariusze sami nawzajem sobie nie dokładajmy.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.7.219.*]
    Stefan szach i mat! Potwierdził w 100% to co napisałem. Popyskuje, powyzywa i dawaj na następna spółkę szukać frajerów nowych. Ja Cię będę miał na oku i zmiana nicka nic Ci nie da. A 8 gr to Ty chyba w snach widziałeś? Gdzie ja sprzedawałem za 8 gr? Gdzie ja coś takiego napisałem??? Tylko bajeczki Stefanek wypisuje i dopowiada sobie jak zwykle. Powyzywaj, pohejtuj, wyrzuć z siebie złe emocje, mnie to nie rusza. Ale przestań ludzi szczuć i mamić szybkimi zyskami!
    Stefana wpisy znikają z forum! Widać, że jednak nie można bezkarnie wypisywać wszystkiego co slina na jezyk przyniesie i wprowadzac w błąd innych forumowiczów.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.7.240.*]
  • Re: Kupić czy sprzedać ot to jest pytanie miglance ? Autor: ~Investor [178.183.154.*]
    Masz racje, z dała od psycholi. My czekamy, wierze nadal, ze na mimo wszystko pozytywne rozdanie. Brak możliwości o upadłości jest na nasza korzyść. Wiem to bardzo dobrze, niejedna spółkę przeżyłem. Brak upadłości jest dobry - zapamiętajcie to sobie.
  • Re: Kupić czy sprzedać ot to jest pytanie miglance ? Autor: ~Investor [178.183.154.*]
    Zamknijcie ryje Dawidki i Stefanki. Są terminy i procedury. Czekamy na dalsze wyjaśnienia. To nie koniec to początek procedury. Wierze, ze spółka ma dobrych prawników.
  • Re: Kupić czy sprzedać ot to jest pytanie miglance ? Autor: ~Yolo [91.58.140.*]
    Niedawno spolka zmienila nazwe raczej nie po to by upasc! Upadlosci nie bedzie i to jest pewne a dalej moze byc tylko lepiej
  • Re: Kupić czy sprzedać ot to jest pytanie miglance ? Autor: ~Jan [46.148.0.*]
    do " Yolo "-  polymetal ( dawna mewa ) też zmieniła nazwę i zrobiła dodatkowo ze 1,06 na 24 resplit  i  zobacz gdzie jest ?
[x]
TOPMEDICA -20,00% 0,04 2017-03-27 15:21:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.