Nigdzie się nie będę rejestrował za mały jestem jak będę pod progiem to się zarejestruje wyobraź sobie przyjerzdza chlopek na walne z 1,7 i co dalej ? :)
Siedziba we Wrocławiu, WZA we Wrocławiu, sądy we wrocławiu... Słowem, już w stajni Gudaszewskich/Dymeckich... Czy to dobrze czy źle? Pewnie zaraz się okaże, że odwrotne przejęcie, super biznes i te sprawy... A tymczasem w raporcie biegłego czytamy, że nie bedzie kontunuacji działalnosci spółki. No cóż, jakość komunikacji pozostaje od miesięcy ta sama "wiem ale nie powiem" :-) na szczeście już chyba nikogo nie ma na papierze a koledzy z Wrocławia przerzucają papier z kieszeni do kieszeni licząc, że jakieś leszcze się połaszą...
ty a dużo tego masz rob31? bo tu jeden się chwalił że ma 1,71 ja coś koło procenta może byśmy uzbierali z 5% dostałbyś upoważnienie do reprezentowania nas na walnym (przynajmniej mnie) jeśli rzeczywiście ma być przesunięte na wrzesień to byś coś nie coś się dowiedział
tu informowanie drobnych jest na tak wysokim poziomie że z chęcią bym oddał komuś moje po cenie zakupu 20 gr ale tu nie ma popytu po 18 a co dopiero kiedy moje by rozebrali. - kapitał zamrożony być może na lata. zamiast tego mógłbym tracić ze wszystkimi na Słonecznych inw. .... a tak siedze i się wk####m. Na stockwatch jest że zyski sięgają -740tyś. zł a jeszcze nie dawno było lekko na plus. Skąd ta strata kto mi powie? to dziedziczone z PR? czy to coś nowego?
nie wierzcie mu, większość podobno ma P. i spółka. Wrocław jest dla nie poznaki. Jak tylko pojawią się infa o zwiększaniu akcjonariatu nastąpi zmiana siedziby na ... ale o tym już niebawem