• DORADCY24 - jak wycofacie część PKC to odwieszą Autor: ~D24 [217.172.248.*]
    ja wiem że wielu tu wtopiło i wisi ale sami sobie teraz zaniżacie kurs
    a aż tak źle z tą spółką chyba nie jest żeby dołować i ją i siebie
    taki śmieciuch jak Molmedica co ma dziesiątki mln długu na dziś dzień wyżej chodziła
    a tu coś robią, jakieś wyniki skromne ale są, nawet oferty pracy od nich się pojawiają
  • Re: DORADCY24 - jak wycofacie część PKC to odwieszą Autor: ~D24 [217.172.248.*]
    dziękuję za zrozumienie

proponuję tym co nie stracili wiary 2 razy się zastanowić
    a tym co mają dosyć niech stopniowo się wysypują, pamiętając że zbyt duża ilość pkc spowoduje zawieszenie
    jednak tak jak mówiłem sami zaniżacie wtedy kurs
    ale im szybciej niezadowoleni się wysypią tym lepiej

to jest tylko mój pogląd, propozycja, nikomu ręki na klawiaturze nie trzymam

sam przy 30-50 gr będę dobierał, chociaż jest ryzyko że znowu wtopa :-)
    zamierzam też trochę podratować się korzystając z praw poboru, muszę dokładnie jednak przemyśleć i policzyć - chętnie poczytam jakieś wasze argumenty na temat PP

praktycznie nigdy uśrednianie mnie nie zawiodło, np. niedawno na G-Energy byłem na zero czy lekkim plusie a tu wystrzał i jeszcze sporo zarobiłem

nie nie spokojnie, Doradców mam tylko akcji za 3000 zł, serio, tak że "płotka" w stawie
  • Re: DORADCY24 - jak wycofacie część PKC to odwieszą Autor: ~275 [109.205.52.*]
    Jak będzie 20-30 groszy to zakupie 5000... tak żeby mieć okrągłe 10 000. I tak jak piszesz ryzyk fizyk najwyżej wtopa.
  • Re: DORADCY24 - jak wycofacie część PKC to odwieszą Autor: ~xxx [176.221.123.*]
    To ty zrobiłeś w leszcza
    kupiłeś 3000 akcji po 0,55 zł aby potem sprzedać 64 tys akcji
    Ty jesteś prezesem tej spółki i manipulujesz wynikami, pisząc sugestywne posty na forum
[x]
DRFINANCE 5,26% 3,60 2025-10-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.