No i przed emisją musi być co najmniej jedna szybka, jednodniowa podbitka (żeby była jak najtańsza). Tak że chcący zmniejszyć straty nieźle zostali zniewoleni - okazja będzie tylko przez jeden dzień i jeszcze ta walka z rozbudzonymi nadziejami. Oby tylko nie znienawidzili przez to świata, bo to zabije ich psychikę.
Będzie Efekt ATS z Boruty, gdzie normalny choć nieco pechowy inwestor rozpadł się na kawałki.
Na sensu stricte przedemisyjną podbitkę to nie wiem czy będą mieć kasę, ta emisją będzie mieć charakter ratunkowy.
No dobra robcie te 0,16 bo juz chyba czekam z zamrozona kasa na te zakupy z trzeci miesiac I juz mi sie nudzi chcial bym stracic a wy ciagle nic nie pomagacie.
Pozdrawiam
TO zbieracie na wczasy po sezonie?jakaś lipa czy co ? do niedawna all inclusive , a teraz takie sknerstwo. Mało wpłacających czy już wszyscy mają a nowych nie ma?. Słabo potrząsacie tym sitkiem
Na potrząsanie jest już za słaba reakcja Wpłacających. Trudno, wszystko się kiedyś kończy, czasy upychania po 1 zł jak przed rokiem, mogą szybko nie wrócić. W każdym razie poproszono mnie, abym w imieniu beneficjentów podziękował wszystkim Wpłacającym za 3 lata wiary.
Nie ma za co moze postaraj sue o jakis didruk po 0,01 zeby bylo jak na ECR wtedy spokojnie wszyscy dokupia bo juz nizej nie powinno byc choc wiemy ze I na to sa sposoby.
Pozdrawiam
Jeżeli będziesz bardzo cierpliwy i poprzesz to jakimś zainwestowanym kapitałem, będę skłonny dać Ci jakąś nagrodę. Powodzenia we współzawodnictwie z innymi. :)
Daleka droga do emisji po 0,01 zł (uchwała o obniżeniu wartości nominalnej akcji) ale jeżeli nie będzie wcześniej likwidacyjnej, to kto wie. Plan jest dalekosiężny i nie takie manewry są brane pod uwagę. Nie niepokój się - kupuj i już. :)
zero profesjonalizmu, zero kultury, jedno wielkie tluste zero takie wpisy to leczenie swoich kompleksów, a to jest domena ludzi słabych - wiec zycze Ci duzo siły :D
jeszcze przelicz ile to będzie procent do 2.80, trochę kusi co kupe kasy byś miał tylko szkoda, żę wyzerowany już jesteś i nie ma za co kupić nawet 1k skoro bo połowa to prowizja zabierze.
Plujcie sobie może wam ulży, jak mawiał klasyk ,, tatusia oszukasz, mamusię oszukasz ale życia nie oszukasz" Spocony was zrobił w konia i to jest ostatnia szansa żeby choć część kapitału odzyskać.