• propozycja Autor: ~wojak [89.64.22.*]
    witam. widze ze probujesz cos robic i bardzo dobrze. skarge na dzialanie prokuratury do min. Ziobro jak najbardziej popieram. trzeba byc zupelnie slepym zeby nie widziec przewalu jaki w msx ma miejsce. to ze ci sami ludzie wyrolowali akcjonariuszy w innych spolkach to material dla prokuratury bez watpienia najwazniejszy. a swoja droga ciekawy jestem czy sprawa zainteresuje sie KONKRETNY prokurator (oczywiscie po interwencji min. Ziobro,bo nie wierze zeby zostawil tysiace drobnych akcjonariuszy bez odpowiedzi czy mamy panstwo PRAWA czy to tylko mit). Jak na razie grupa kolesi o ktorych ktos pisal na forum ma sie dobrze i dalej kreci lody. mam nadzieje ze czas ich wystepow na rynku kapitalowym niedlugo sie skonczy i to z wielkim hukiem. pzdr
  • Re: propozycja Autor: ~oszukany [89.73.187.*]
    popieram propozycję, w sprawie amber gold pojawiło się światełko w tunelu to również tu przekręt msx powinien zostać wyjaśniony. należałoby się również przyjrzeć działaniom KNF od 2013 roku w tej sprawie, które budzą wiele zastrzeżeń ponieważ potwierdzały wiarygodność Tarantogi i listu intencyjnego przy braku reakcji na spadający drastycznie kurs akcji. Tylko w Pulsie Biznesu było kilka artykułów na ten temat np. https://pulsbiznesu.pb.pl/premium/3519784,6747,mostostal-export-w-metnych-wodach-tarantogi

niestety do tego czasu zdążyło wielu umoczyć się w tym syfie tak jak ja co kupiłem akcje Mostostalu eksport jeszcze w pażdzierniku 2013 po tym jak spółka przyjęła strategię restrukturyzacji i negocjowała z inwestorem strategicznym. Jak widać wszystko okazało się zaplanowanym przekrętem, którego KNF do dzisiaj nie widzi i nie chciał odpowiednio zareagować w tamtym czasie zapewniając przy tym, że wszystko jest w porządku.
    Ta sprawa musi zostać wyjaśniona, straty na tej spółce ponieśliśmy w wyniku fikcyjnych informacji spółki i zaniechania ze strony KNF, które jeszcze sygnowało wiarygodność informacji
  • Re: propozycja Autor: ~sprawa [69.64.50.*]
    wszystko grubymi nićmi szyte!
    a kto pamięta jak KNF informowało że jest w kontakcie ze spółką ? ile osób słysząc takie info inwestowało wierząc że jak knf pilnuje i jest w kontakcie to wszystko jest ok ? a potem sami wyrzucają z giełdy gdzie taki petrol też nie publikuje raportów na liście alertów chyba 7 raz i dalej notowany !
    staniszewski pańćzyk solorz jędrzejewski to nazwiska które przewijały się w wałku mongolskim !
[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.