To co zrobił przewodniczący sesij, czyli nie puścił wogóle notowań i transakcja po 9,20 zł. z godz. 12,21 + 8,8% stała sie kursem zamknięcia jest skandalem. Nie pamiętam w historii takiej sytuacji. Były przy kursie 9,75 i 9,80 zł. czyli +15% duże zlecenia i kupna i sprzedaży i to przez kilkadziesiąt minut i nic! Tymczasem w ten sam dzień Kopex mógł wzrosnąć o 14,7%, Everest o 11,8% a Resbud 29,4%.
zadyszka jakaś :) no i STOP jak na razie :) górne widły 13,53 a chętnych brak i kursik stanął na tych 12,90. Jakieś deja vu ? Oby jednak nie było powtórki z maja, gdzie pułap wzrostu był podobny, a potem down do 8
Ja sprzedałem ide na AEDES tam się dopiero zaczyna jazda kapitalizacja tylko 2 mln a przychody 100mln i podpisanie umow z Hiszpanska firmą.Pewnie będzie tamm tak samo jak tutaj jazda 300%
Panowie nie podniecać się, za drogo by kupować. Tym bardziej, że będzie emisja akcji pewno z PP. Emisja jest jasno określona w komunikacie. Emisja akcji po cenie nominalnej to bodaj 4,30 zł Czekać do tego poziomu i wtedy kupować !!!
Krupnik wypisujesz kompletne bzdury. Akcje są bardzo tanie. Emisji żadnej po 4,30 nie będzie, jesteś 2 lata do tyłu! Widać, że nie załapałeś się i nie kupiłeś. Trudno, ja dzisiaj dokupiłem, była okazja!