Ten papier do wezwania był niesprzedawalny, a teraz to będzie dodatkowo koszmar. Na magazynach maja miliony w starych pokrowcach i obudowach, których nikt nie chce kupować. Jak założą na to rezerwy, co już napisali w raporcie kwartalnym ("reorganizacja magazynu i linii produktowych, czy jakoś tak) dołoży się wycena siedziby która jest z kosmosu i odejmie z bilansu wartości niematerialne na 20 mln o ile pamiętam, to wartość księgowa zbliży się do kwoty z wezwania....ale od dołu. Sprzeciwiać się rynkowi i na siłę twierdzić że wartość godziwa jest wyższa od oferty jak nikt gniota nie chciał brać po 2 zł i spadał od roku? Bo tak twierdza "naganiacze na wojny"? Nie chce namawiać, ale moja trzeźwa ocena sytuacji jest - sprzedawać nawet ze stratą. Przypominam niezaznajomionym, że spółka ma olbrzymie ryzyka prawne, ogromne osobiste uprawnienia Prezesa, który sam siebie mianuje i wybiera ludzi do organu Rady Nadzorczej! Ponadto może sam emitować akcie i warrany zamienne na akcje i wykluczać z prawa poboru aktualnych akcjonariuszy! To jakaś paranoja. Ja wiem co robić.
Nie stracicie chłopaki, bo nie macie czego stracić. Po prostu, wy nie macie akcji. Od dłuższego czasu piszecie, ze sprzedajecie lub już sprzedaliście... i ciągle sprzedać nie możecie..
Podaj mi swój numer zaświadczenia który dostałeś z DM, to ja już sobie sprawdzę na liście czy ty byłeś.
Jak się boisz, ze poznam twoje dane i cię wyśmieje za te bzdury co nagadałeś do tej pory to podaj bez ostatniej cyfry
ATinv, i czego ma dowieść twoje sprawdzenie? Przecież jeżeli jesteś naganiaczem sawickiego to logiczne, że masz dostęp do listy. Z tego sprawdzenia nie będzie wynikało, że ty posiadasz akcje... tylko, że ja je posiadam. Skoro posiadasz akcje i byłeś na walnym nie jako słup sawickiego to nie miałbyś interesu w naganianiu na sprzedaż, tylko starałbyś się bronić swoich praw i kasy. Ponieważ robisz coś przeciwnego, to logiczne że jesteś naganiaczem lub słupem sawickiego.
:-)))) ATinv zabawny jesteś w tym swoim naganianu. Za cienki jesteś, żeby coś samemu wywnioskować lub zrozumieć co piszą? Poproś kogoś, aby ci przełożył z polskiego na nasze, będzie ci łatwiej zrozumieć
zzz szkoda mi dla ciebie czasu. Ale chyba ci staje za każdym razem kiedy wyzwiesz kogoś od naganiaczy. To dl mnie jedyne wyjaśnienie tego co robisz na tym forum
Obserwuję to forum od dłuższego czasu. Byłem ciekaw jak rozwiąże się ta cała sytuacja i trzymałem swoje akcje. Teraz dochodzę do wniosku, że czas je po prostu sprzedać i tyle. Już nic się tu nie wskóra..