dobrze pamiętamy ten "temacik" jak wraz z Mulerem wypompowali kapuchę z Kerdosa na zewnątrz, tylko gdzie jest wniosek RK do prokuratury odnoszący się właśnie do tej sytuacji podkreślam do tej sytuacji :-), akcjonariusza mydli się oczy jakimś tam rzekomym wnioskiem do prokuratury, już kiedyś pytałem się czy ktoś upublicznił jego treść ?.....cha cha, ja osobiście temu Panu nie wierze ani troszeczkę.
czy naprawdę nikt nie chce wyjaśnić powyższego watku, czy obecny zarząd nie widzi w tej transakcji nic złego, czy na prawdę porkurator nie wie co z tym zrobić
Dnia 2016-07-05 o godz. 12:15 ~anna_krowodrza napisał(a): > czy naprawdę nikt nie chce wyjaśnić powyższego watku, czy obecny zarząd nie widzi w tej transakcji nic złego, czy na prawdę porkurator nie wie co z tym zrobić
Swoje pytanie kieruj do zarządu. Czy złożyli wniosek do prokuratury nie wiadomo, ponoć mieli złożyć, ale dopóki śledztwo w toku, to żadnych informacji pewnie nie będzie, jak to potocznie się mówi dla dobra śledztwa
Dnia 2016-07-05 o godz. 14:08 ~kc napisał(a): > najkorzystniej dla pro jest umorzyć.
nie wiem jak jest dla pro. Ale podobna sytuacja zdarzyła się na eficom z new connect. Dali info o zgłoszeniu do prokuratury. Potem musieli przepraszać. Info dostępne na stronach EFICOM
Jak widać awatar nadwyraz aktywny, a ty już pozwales zarzad jak to groziles ostatnio czy nadal siedzisz i wypisujesz tu tylko jak to ty ich znasz itp itd
Dnia 2016-07-15 o godz. 12:45 ~awatar napisał(a): > spółka kwalifikuje sie do całkowitej likwidacji nie ma żadnego sensu ekonomicznego brnąć w to dalej, natomiast "ktosie" powinni za to beknąć
Awatar, mam pytanie, jak chcesz sprzedać na przykład używany samochód, to w taki sam sposób reklamujesz ten towar? Pogratulować.
do_ obserwator wątek odświeżyłam dla "merytorycznego przypomnienia" Może Pan nam powie jaka jest sytuacja prawna na dzień dzisiejszy z Meng i co do niego ma jeszcze Kerdos o ile ma, jaki jest wynik finansowy za rok 2015 oraz za I, II, III kw 2016, jaki jest skład akcjonariuszy na dzień dzisiejszy (po wyżej 5%), kto zasiada w zarządzie tego pomiotu oraz RN................znajome zagadnienia ..:-)
Dnia 2016-11-20 o godz. 16:02 ~Ar napisał(a): > do_ obserwator > wątek odświeżyłam dla "merytorycznego przypomnienia" > Może Pan nam powie jaka jest sytuacja prawna na dzień dzisiejszy z Meng i co do niego ma jeszcze Kerdos o ile ma, jaki jest wynik finansowy za rok 2015 oraz za I, II, III kw 2016, jaki jest skład akcjonariuszy na dzień dzisiejszy (po wyżej 5%), kto zasiada w zarządzie tego pomiotu oraz RN................znajome zagadnienia ..:-)
do ar Proszę Pana/i. Odświeża Pan/i wątek ale po co ? We wspomnianym wątku nie widać merytorycznych wpisów osób o Nicku ar vlr awatar Jest jedynie pijar . Jeżeli chodzi o pozostałe pytania odpowiedzi proszę szukać w raportach publikowanych przez spółkę. Szkoda wielka , że „ cygan zawinił a kowala wieszają” dlatego na razie opuszczam to forum, jak już pisałem we wcześniejszym wątku „Rozumie , że chorym trzeba pomagać. Dlatego zgadzam się w pełni z Twoimi jak i innych osób o nicku ar vel awatar postami”. Żegnam.