• powstał jak feniks z popiołów Autor: ~Spokojny [176.97.81.*]
    Bedziedobrze. bedzie scalenie i ruch na pólnoc powoli
  • Re: powstał jak feniks z popiołów Autor: ~Klór [195.35.80.*]
    A po scaleniu kolejne spalenie i kolejny Fenix
  • Re: powstał jak feniks z popiołów Autor: ~Inwestor [5.172.239.*]
    Grubas Knur będzie reanimował. Coś tam knuje, poczekamy -zobaczymy, trzeba sie odrobić.....
  • Re: powstał jak feniks z popiołów Autor: ~t543g34 [37.248.157.*]
    przestancie już mieć taki stosunek do prezesa i spółki największą wartością tej społki są ludzie zarządzający i układ który mają a żeby go odnowić trzeba dbać o dobry wizerunek spółki jeżeli chodzi o scalenie akcji to Bioton rownież scalał akcje..........
  • Re: powstał jak feniks z popiołów Autor: ~bijekróla [109.173.218.*]
    Zabawny jesteś kolego z tym wpisem, zakładam,że swej myśli rozwijać nie muszę. Dobrej nocy życzy ślepo zabujany w genialnych poczynaniach prezesa jak i w jego osobie akcjonariusz heh...
  • Re: powstał jak feniks z popiołów Autor: ~gt3466y [31.0.124.*]
    i dobrze ,że nie rozwijasz po co dyskutować nad rozlanym mlekiem ,trzeba posprzątać i działać dalej "Sprawą interesowały się nie tylko media, ale też ludzie nauki. Na SGH powstał doktorat na ten temat oraz kilka analiz ekonomicznych.j "-IK a więc zmień nika i skoro tu siedzisz bądź optymistą .ja też dużo wtopiłem ale to nie karuzela za takie emocje trzeba więcej płacić../używam przypadkowych ników./............pozdro
    Ani jednym słowem nie dałem dowodu na to bym był pesymista,co nie zmienia faktu,że ganianie chłopaków by nie jeździli po króliki to co najmniej mała pomyłka. Chcą,to niech sobie używają,on im/nam dał mnóstwo ku temu powodów. Dla mnie to co tu się dzieje to zwykła maskarada,gdybym wierzył w to ,że król jest takim imbecylem na jakiego się kreuje nie zostawił bym w tych akcjach zlamanej zlotowki.-proste,ale w pozory to już się mogę pobawić.
  • Re: powstał jak feniks z popiołów Autor: ~tgrehh65 [37.248.155.*]
    skoro masz o Nim takie zdanie to możesz go bliżej poznać zbliża się właśnie zwza nie wiem czy masz tyle akcji żeby coś wnieść do porządku obrad ale na pewno znalazła by się okazja ku temu żeby wymienić parę zdań Na forum .nie chodzi mi oto żeby tutaj komuś coś narzucać chodzi mi o to żeby w końcu zmienić formę wypowiadania swoich emocji Ci którzy władowali tu fortunę na pewno będą uczestniczyli ale czy rzeczywiście tacy są ....no dobra dobranoc / zajrzę tu po walnym za mocna ta kawa była..../
    Zdanie mam takie,że nie jest niedorajda na jaka usilnie od paru lat pozuje. Zakładam,ze na razie musi tak być,że jest to element większej ukladanki i kropka. Zresztą nie on jedyny ,na bananie jest więcej prezesów stosujących te "unikalna" taktyka. WZA to moim zdaniem nie kącik dla wtajemniczonych, zwykle spotkanie,drobni dostaną parę sucharów(czyli nie dowiedzą się absolutnie niczego nowego bo i z jakiej okazji? ). Prawdziwa wiedzę (jeśli taka w ogóle istnieje) ma szef , jego kucharze i ewentualnie paru pomocników. A mój nik to nic nadzwyczajnego, choć brzmi zwycięsko to jest przeciwieństwem stanu faktycznego-to prezes pobił mnie i innych, ale jak mówi mądre porzekadło "zanim nauczysz się ranić,najpierw naucz się leczyć". Więc Doktorze Królu,ran już wystarczająco dużo i odpowiednio głębokich,czas na interwencję medyczna. Jeśli będziesz na walnym to pozdrów Króla od bankierowych akcjonariuszy,może się wzruszy i poluzuje pętle.
  • Re: powstał jak feniks z popiołów Autor: ~Inwestor [37.7.68.*]
    Wyjątkowo uprzejme potraktowanie pseudobiznesmena. Czy coś sie tam dzieje, rusza choć trochę, wie ktoś?
  • Re: powstał jak feniks z popiołów Autor: ~ciekawy [86.12.58.*]
    tez chcialbym wiedziec? moze ktos z forum cos wie?
  • Re: powstał jak feniks z popiołów Autor: ~ciekawy [86.12.58.*]
    jednak cos sie zaczyna dziac…

https://www.bankier.pl/wiadomosc/IDEON-S-A-Zmniejszenie-ilosci-akcji-Spolki-Emitenta-posiadanych-przez-spolke-CMS-S-A-z-siedziba-w-Katowicach-7412879.html

bo chyba nie sprzedali za 0,01pln/akcje ?!
    Bo ja taki uprzejmy staram się być,choć nie zawsze wychodzi. Tym czasem dobiega końca kolejny kwartał, który to już raz WIELKI IDEON zagości na godnej pożałowania (jak i jej pomysłodawcy kanciarze) liście alertow ? Sporo tego się zebrało,a scalaja już rok biedaki, moze trzeba ich pokrzepic hymnem,niczym naszych na stadionie.
  • Re: powstał jak feniks z popiołów Autor: ~oo1pln [89.68.220.*]
    Kolejny kwartał i kolejny - na bananowej to nie takie proste jest......
  • Re: powstał jak feniks z popiołów Autor: ~Ideon [178.183.154.*]
    Cieniarze po prostu cieniarze i dzieci. Szkoda słów na takie zarządzanie. Królik niech przepadnie bo jest złem dla tej spółki od samego początku, przeklęta osoba, wiele społek utopił. Nie mówiąc o tym co zrobił wielu ludziom, których chciał sie pozbyć.
[x]
IDEON 0,00% 0,01 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.