• to juz nie sa zarty !!! Autor: ~omg [188.166.109.*]
    -40 % w dol po cudownym scaleniu stało sie dzisiaj faktem, strach sie bac co sie bedzie dzialo dalej :(
  • Re: to juz nie sa zarty !!! Autor: ~zych [178.252.11.*]
    z zainwestowanych 6200 zł zostalo mi tylko 920 zł jak tak dalej pojdzie to trzeba bedzie stanac z kapeluszem pod kosciolem, oj ja glupi ja glupi po co ten badziew kupilem , niech to szlag jasny ...
  • Re: to juz nie sa zarty !!! Autor: ~Lark [5.172.236.*]
    Jak w szeregach mamy takich idiotów , co tną koszty nie bacząc na duże straty , to co się dziwicie ... Idioci są , byli i będą , tego typu pajaców nie da sie wytępić ot tak heh ...

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [198.211.126.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: to juz nie sa zarty !!! Autor: ~Kuba [94.254.226.*]
    oszust to ty jesteś namawiałeś do kupna i co też namoczyłeś a teraz jeszcze wyśmiewasz się z innych że dali się wrobić
  • Re: to juz nie sa zarty !!! Autor: ~omg [82.196.9.*]
    Dnia 2016-06-06 o godz. 12:34 ~Lark napisał(a):
    > Jak w szeregach mamy takich idiotów , co tną koszty nie bacząc na duże straty , to co się dziwicie ... Idioci są , byli i będą , tego typu pajaców nie da sie wytępić ot tak heh ...

odpwoiedz co lepsze ? "male straty" "duze straty" czy "jeszcze wieksze straty" ?
  • Kolego, naiwni, to byli ci co zwlekali kiedyś z wyjściem z tego bagna. Autor: ~Ja [91.238.216.*]
    Ci, którzy uwierzyli i wciąż wstrzymywali się z wyrzuceniem tych śmieciowych akcji. Oczywiście, prędzej, czy później każdy się orientował, że ma do czynienia z nic niewartym papierkiem, ale wtedy na ogół było już za późno, żeby uniknąć ogromnych strat.
    Daj Boże, żeby to coś jak najszybciej zniknęło z giełdy i kolejni ludzie w to nie wdepnęli.
    Tak jak mówię od kilku lat - zbieranie puszek, to mega biznes w porównaniu z posiadaniem tego czegoś.
    Współczuję wszystkim, którzy mieli to wielkie nieszczęście, że trafili na giełdzie akurat na takie MITy czy MNI. Wyjątkowy pech.
  • Re: Autor: ~Lark [5.172.238.*]
    Na GPW są bankruty drożej notowane od tego czegoś . Zarobi się jak zwykle dzięki takim mięczakom jak wy hehehe ... Oddawać mi tu akcje i to bez gadania :D

• Re: Autor: ~damii [89.78.104.*]
    niestety ktos duzy chce wyjsc
  • Re: Autor: ~Ja [91.238.216.*]
    Oddałem ci wszystko i to dawno, po zdecydowanie wyższej cenie. Na szczęście na giełdzie jest sporo solidnych firm z coroczną, pokaźną dywidendą, które są firmami z prawdziwego zdarzenia, a nie jakimiś mitami z milionami śmieciowych akcji.
    Na razie zarobiłeś minus 30% i to tylko po scaleniu, bo ogromnych spadków, które miały tu miejsce praktycznie cały czas przed scaleniem już nawet nie liczę, bo szkoda mi na to czasu.
    Ale ja się oczywiście nie cieszę, że ktoś traci.
    Tak, jak już napisałem, bardzo mi szkoda każdego, kto miał ogromnego pecha trafić na giełdzie na spółeczki takie jak MIT czy MNI. Lepiej było nigdy na giełdę nie trafić, niż trafić na coś tak marnego.
[x]
LARK -1,64% 0,15 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.