przestań się udzielać na forum dopóki nie zapoznasz się ze słownikiem języka polskiego. Razi w oczy to co wypisujesz. Dzieci w podstawówce mniej błędów popełniają;]
Ja też zostaję w pociągu. Jeśli raportu nie będzie do poniedziałku rana to GPW pewnie poda komunikat o zawieszeniu notowań od wtorku. Wtedy 90 procent leszczy odda co ma PKC a zarząd jak poda raport po sesji to może zawieszenia uniknąć. W regulaminie GPW czytałem, że notowania zawieszonej spółki zostaną wznowione w dniu następnym po spełnieniu obowiązków informacynch czy jakoś tak. Więc zostaje a może nawet dobiorę. Pozdrawiam nielicznych twardzieli.
no właśnie każdy robi to co chce a ktoś chce żeby ulica sprzedała akcje, przez takie lub inne zagrywki a forum jest po to żeby każdy wyraził swoje myśli proste jak budowa cepa
PS sio sio kury stąd wy macie swoją grządkę to nie to okienko
Nie naganiajcie bo do wtorku kilku może się wyhustać.Lepiej nie naganiajcie.Kazdy zna ryzyko i stawkę jaka leży na stole.Pewnie masz tam mało ale co nie którzy grają grubo i takie pisanie typu ja zostaje bo nie mam nic do stracenia jest żałosne. Brzmicie jak frajerzy, szybko się godzicie z porażką. Pewnie gówna macie.