• do Ja Autor: ~btmek [83.22.254.*]
    czy masz inne spółki odzieżowe i jak zapatrujesz się na próchnik pytanie grzesznościowe
  • Re: do Ja Autor: ~Ja [84.40.231.*]
    w tej chwili mam tylko bytom ze spółek odzieżowych.
    nie wiem jednak czy jest lepszy czy gorszy od innych, o próchniku się nie wypowiadam bo nie znam tej spółki zbyt mocno. Bytomem się interesuje od roku, zdążyłem zauwazyc, ze jest tutaj bardzo duzy potencjał do wzrostów, musi się poprawić otoczenie. 
    Sporo akcji od ulicy pozbierały fundusze dlatego płynność jest taka sobie.
  • Re: do Ja Autor: ~btmek [83.22.254.*]
    dzięki czekamy na wyniki za maj
    moze będą już dziś :)
  • Re: do Ja Autor: ~Kji [188.146.135.*]
    A na jakie inne branże sie zapatrujesz? Bo z tego co zaobserwowałem to inwestujesz fundamentalnie.
    z takich które jeszcze są na moim celowniku to spółka BRASTER (pracują nad testerem wykrywającym raka piersi i mają go niedlugo uruchomic) oraz spółka COLUMBUS, która sprzedaje panele słoneczne detalicznym odbiorcom. Można sobie taki panel zainstalować w domu i czerpać z niego prąd
  • Re: do Ja Autor: ~Kji [188.146.135.*]
    Braster jak najbardziej, wielkie perspektywy (pisałem kiedyś prace zaliczeniową o tej spółce), natomiast Columbus przyznaje, że nie słyszałem, ale nadrobię zaległości. Ze swojej strony polecam przyjrzeć się spółce TORPOL, myślę, że znajduje się obecnie w ciekawym miejscu. Pozdrawiam Cię i życzę sukcesów. No i gratuluję odwagi, bo już kiedyś widziałem screeny transakcji.
[x]
BYTOM 2,61% 2,75 2018-11-28 16:49:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.