• Co myslicie? Autor: ~kuna [70.198.129.*]
    Polska innowacyjna technologia pomaga
    polskiemu rzadowi w zwalczaniu przestepstw
    wyludzenia vat.
    Tyle sie o tym teraz mowi a Pilab ma gotowe
    narzedzie, jak to nie jest dla nich okazja
    to co jest?
    Jako polski produkt mieli by juz punkty na starcie.
    Skrobne do nich mejla z pomyslem,
    niech wiedza,ze akcjonariat tez kreatywny maja,
    jak na innowacyjna spolke przystalo ;-))

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Prezydent-za-powolaniem-spolki-ktora-pomoze-walczyc-z-wyludzeniami-VAT-3537388.html
  • Re: Co myslicie? Autor: ~xyz [213.241.18.*]
    Ja powiem krótko Boże broń to jak danie małpie cholernie ostrej brzytwy
  • Re: Co myslicie? Autor: ~kuna [73.247.214.*]
    Czyli, ze o produkcie masz dobre zdanie :-) ,,cholernie ostra brzytwa"

• Re: Co myslicie? Autor: ~xyz [213.241.18.*]
    o technologii teraz trwa walka aby zrobić z tego produkt. I szczerze poweiedziawszy mam nadzieję żeby do tego jest bliżej lub dalej. Zresztą obejrzyj sobie filmik na you tube pilab law enformcment coś tam i zastanów się czy chciałbyś aby urzędnik skarbowy szczególnie w naszym kraju mógł tak kombinować. Ja bym nie chciał
  • Re: Co myslicie? Autor: ~Piotrek [80.52.151.*]
    brzytwa tnie inwestorów i np. prezesa. Facet mial miliony i po zakupie do Banku wersji testowej brał nogi za pas. Brzytwa ostra jak korekta na rynku. Sporo pracy wymaga by przestała być za ostra. 
    Nowe programy buduje sie latami potem testuje i tworzy wersje do pokazania. Znowu testy i zgodnie z planem wytniemy za ok 5 lat konkurentów. Jak na spin-off dobry wynik. Realna wycena szukana przez rynek trwa długo i po euforii wraca do możliwości spin offu. Nikomu faktycznie sztuczne wyceny nie sa potrzebne bo jest 20 mln i spokój na lata dobrej pracy i testów i nauki nowego bizness intelligence. Lepiej latami się dobrze tego nauczyć niźli wstydzić się i placic kary umowne za wady i straty.
    Problemy w banku Santandera sa tak wielkie, że nadal nie oddano i nie zakomunikowano zakonczenia prac. To proces na lata. To hamuje nowe rozmowy. Jest bardzo trudne.
    To big data i nikt w Polsce tego nie umie i nie umiał tak jak potrafi ameryka. Spin-off pilab ma dobre poczatki i spokój na dopracowanie strategii a potem nawet gotowych propozycji do przenoszenia skali gdy będzie potencjalny klient.
    Wiemy że rynek jest ryzykowny na NC i nikt nie obiecuje powodzenie na wyrost. Do pierwszych zysków nawet 5 lat jest na wyrost.
    Co 10-ta firma spelnia marzenia a reszta wypada z rynku. To normalna statystyka i giełda i pilab o tym przypomina na wielu konferencjach. Koszty konferencji sa spore ale to ważnym cel nabieranie doświadczenia.
    Najlepiej poczekać ze trzy lata i wracać na rynek. Unikanie ryzyka to priorytet pilabu i jego planów. Chyba w 2018 dowiemy sie coś wiecej. Teraz jest czas na nabieranie doświadczenia..

• Re: Co myslicie? Autor: ~bike [5.172.247.*]
    baju baju bedziesz w raju , jak nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia to s....j z forum
  • Re: Co myslicie? Autor: ~miki [5.172.247.*]
    Co się dziekje 10% w ciągu 4,5 godziny? ktoś sztucznie pompuje cenę aby wyjśc z akcji czy coś się wydarzyło?
  • Re: Co myslicie? Autor: ~nagajama [5.172.247.*]
    dzisiaj bedzie dobre info
  • Re: Co myslicie? Autor: leechu84 [91.227.215.*]
    chyba jeszcze nie dziś. coś mi się wydaje że co lepiej zorientowani skupują akcję. ślicznie ja wszedłem za 16,5 :-)
  • Re: Co myslicie? Autor: ~piotrek [80.52.151.*]
    Myślisz, że przekazano pilabowi milion dolarów ze Stanów po sprzedaniu programu przez firmę deweloperską data in pilab w Ameryce?
    Były kłopoty i się udało? teraz rakieta o ile jutro takie info.

A jęczeliście jakby nie wiadomo co się stało...
    raport za 2015 nic nowego, w sensie faktów,  nie wniósł...
    tak jak i za Q415 i Q116...wszędzie tylko forsa do stanów szła i na dotowanie informatyków......
    więc nic się nie stało a gdakaliście jak plotkary na kawie....

[x]
DATAWALK -0,82% 120,80 2026-05-15 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.