• Pytanie do wszelkiej maści naganiaczy na spadki Autor: ~Leszcz [213.233.150.*]
    Odkąd nastąpił spadek z 8 gr na 7 gr z kazdym dniem widać tu coraz wiecej naganiaczy na spadki. Rozumiem ze moze być na każdej spółce ze 2-3osoby ktore dużo straciły i będą później psioczyc jeszcze dlugi czas na dana spółkę, ale ilosc naganiaczy tutaj bije po prostu po oczach. Tak wiec naganiacze typu hans, mo, xxxd, qwerty, antydoradca po co sleczycie na tym forum cale dnie, za ile niby chcecie kupic te akcje i niby jak chcecie je komus sprzedac później wyżej skoro jak zgodnie twierdzicie to jest bankrut, wiec nie wazne jak nisko sie ustawicie to przeciez wyzej bankruta nikt od was juz nie kupi? Wiec na ech chociaz jeden z was ma odwage powiedziec po co mu nby akcje bankrute ktore tu zamierza kupic po te niby 2-3 grosze o które tak tu sie modlicie?
  • Re: Pytanie do wszelkiej maści naganiaczy na spadki Autor: ~qwerty07 [87.206.158.*]
    po co to piszesz dzisiaj jest święto naganiaczy i golców, baw się z nimi
    i tak wstawią dodatkowych kilka wątków nad twoim tekstem

możesz spróbować
    napisz tylko dwa wyrazy że będą wzrosty i zobaczysz co się stanie

• Re: Pytanie do wszelkiej maści naganiaczy na spadki Autor: ~Leszcz [213.233.150.*]
    Ty mister haha czemu tutaj nic nie napiszesz tylko molmena mecz sz zeby odsprzedal akcje?
  • Re: Pytanie do wszelkiej maści naganiaczy na spadki Autor: ~rudy [37.47.19.*]
    Haha jutro witamy 4gr....a wy dalej mozecie zaklinac rzeczywiśctosc
  • Re: Pytanie do wszelkiej maści naganiaczy na spadki Autor: ~qwerty07 [87.206.158.*]
    jutro akcje będą po 6gr

• Re: Pytanie do wszelkiej maści naganiaczy na spadki Autor: ~Leszcz [213.233.150.*]
    Mnie to rybka i licze ze soadnie do 1gr wtedy usrednie. Tyle ze ja wierze ze tu zarobie w przeciagu kilku miesiecy kilkaset procent. A jak rudy masz problem z czytaniem to nic nie poradze. Nie pytalem po ile to bedzie jutro pytalem po co tu siedzisz wraz z innymi naganiaczy i modlisz sie o coraz nizsze poziomy. Tylko nie mow m ze z nudow wlazicie z kumplami tu cale dni. Po prostu powiedz po ile chcesz to kupic i po co? Przeciez to bankrut. No miej jeden z drugim jaja i przyznaj sie po ile chcecie kupic i po co? Takie to trudne?
  • ja się nie czuję naganiaczem Autor: ~antydoradca [83.27.234.*]
    jak bylo info, że inne centrum handlowe w Rudej pracuje, to dementowałem, ze molmedica ma inne
    jak było info o zyskach, to pisałem o braku działalności
    jak było info (firmy) o propozycji ugody, to dementowałem, że jej nie było.

jak bylo info, że molmedica skupiła cześć obligacji, to najpierw zamilkłem, a potem zgodziłem się że pewnie skupili je obligi.
    (by dać prosty przykład to zamiana stwierdzenia rozdają rowery na kradną rowery)

widzisz gdzieś tu naganianie? Jak gotujesz wodę na kuchence w garnku od 2 godzin. Garnek ma tylko wodę, która wrze i paruje..... jak ci ktoś powie byś wyłączył garnek, to chyba trudno stwierdzić, że nagania na wyłączenie garnka. stwierdza fakt - nic więcej.....

podobnie przypominałem, że majątek spółki to w sporej cześci kredyt udzielony nieistniejącej firmie,
    czy też zwracałem uwagę na "radar' który podaje wartość akcji 46 groszy...... pisalem, że w innym miejscu określa rating jako D.....

widzisz tu naganianie? proste stwierdzanie nieprawdy w informacjach......

akcji nie miałem, nie mam, i miec nie będę.
    Szczęśliwe rozwiązanie dla mnie oznacza to, że rozstaniemy się z panią Z. na warunkach satysfakcjonujących obie strony.....
    W takim scenariuszu wartość akcji na poziomie ZERO, przypomina ostatnie slowa Millera do Ziobro "przeszacowałem pana".

ale nie zniechecam do zabawy w inwestowanie ;-)
    tyle, że jestescie tu w tej chwili saperami z zawiązanymi oczami.
    Insajderzy grają już w otwarte karty.

na co powoli przesłanek przybywa. W pewnym momencie spółka was poinformuje.

mam też cichą nadzieję, ze ktokolwiek myslący o inwestycji - 100 razy zastanowi się czy warto wejśc i przynajmniej poszuka
  • Re: ja się nie czuję naganiaczem Autor: ~koil [37.47.111.*]
    ja tam nie wiem, ale

brałem po 3, opchnąłem po 7, odkupiłem po 5, opchnąłem znowu po 7, i to niemałe ilości

teraz znowu chce odkupić, więc, to co piszesz jest mi na rękę, niech nawet  na 4 lub na 3 spadnie, dla mnie rewelka

i nie przejmowałem się twoimi komentatrzami Sz. Panie Antydoradca, tylko zarabiałem, teraz z melona mam ochote zachapać, jak tyle sypną, im taniej tym lepiej, więc pisz tak dalej, gut arbeit :)

• Re: ja się nie czuję naganiaczem Autor: ~Norx [31.175.33.*]
    Nieźle... Panie spekulancie-ciułaczu. Goowno ma to związek z giełdą. Czy wy wszyscy doradcy, naganiacze, antydoradcy, chodziki, antychodziki itp. wierzycie, że macie wpływ na kurs??? JAKICHKOLWIEK AKCJI??? HAHAHAHAHA:)
  • W tym akurat przypadku sądze że pewnien tak Autor: ~antydoradca [83.27.234.*]
    obroty spółki rocznie to ok 8 mln zlotych.czyli minimalne.
    W takiej sytuacji praktycznie każdy może wpłynać na kurs.....
    W przypadku dużych spółek - nie ma to jakiegokolwek znaczenia.....
    w przypadku małych, o niskim poziomie akcji w obrocie......
    jak najbarfdziej......
    wejście nowego inwestora z dobrą pensją podnosi kurs nawet o kilka groszy......

dlatego sugerowałem ludzim by się policzyli.
    Możecie się umówić, że wystawiacie zlecenia sprzedaży po 8 groszy w określonym momencie.....

ZDZIWICIE się.....
    na tak malo płynnej spółce - milion akcji kupionych to wzrost kursu. A milion akcji to dwie dobre pensje......

• Re: W tym akurat przypadku sądze że pewnien tak Autor: ~Leszcz [213.233.150.*]
    Znowu akcje ulic chcecie liczyc? Przeciez chyba prosciej sciagnac takie dane od waszych słupów wtedy bedziecie wiedziec ile jeszcze ulicy zostalo papiera. No chyba ze liczycie ze sie ktos jeszcze ujawni kto uciulal ten legendarny mln.
  • Re: W tym akurat przypadku sądze że pewnien tak Autor: ~Leszcz [213.233.150.*]
    No ile można czekać na odpowiedz na dwa proste pytania po ile chcecie kupic te akcje i po co?
  • Re: W tym akurat przypadku sądze że pewnien tak Autor: ~rudy [37.47.31.*]
    Ja po 3gr żeby po roku wywaluc
  • Re: ja się nie czuję naganiaczem Autor: ~Leszcz [213.233.150.*]
    Prosze szeregowi naganiacze nie potrafią odpowiedziec na dwa proste pytania. PO ILE CHCECIE KUPIC AKCJE I PO CO ONE WAM? Wiec wyslano z odsiecza sierżanta antydoradce naszego forumowego pisaza ktoremu sie przesnilo ze kupil kiedys obligacje molmedici. Jestescie zał sni w tym co piszecie co nie zmienia faktow ze kurs zdolowac potraficie.
  • Re: ja się nie czuję naganiaczem Autor: ~spekulant [31.6.198.*]
    PO ILE CHCECIE KUPIC AKCJE I PO CO ONE WAM?

Chce kupić po 1-3 gr i sprzedać po 5 - 7 gr.

Jesteś zadowolony odpowiedzią?
  • Re: ja się nie czuję naganiaczem Autor: ~Leszcz [213.233.150.*]
    A komu niby je chcesz sprzedac jak tutaj podobno sami ubrani zostali no i ci co widza w tym bankruta? Ani jedni ani drudzy w pprzedziale 5-7 gr juz nie kupia wiec kto niby to ma pozniej kupic? Co nagle pozmieniacie za kilka dni nicki i z forum bedzie buchal pelen optymizm umieszczany w waszych postach?
  • Re: ja się nie czuję naganiaczem Autor: ~arek [46.77.124.*]
    Chcę kupić po 1 gr- a po co??? By wykleić sobie nimi kibel !!! Od taki kaprys bogacza. Dzieciaku zabierz wiaderko i łopatkę i zmień piaskownicę!!!!
  • człowieczku śmieszny Autor: ~antydoradca [83.27.234.*]
    nigdy nie twierdziłem, że posiadałem/posiadam obligacji molmedici.

[x]
MOLMEDICA 0,00% 0,02 2016-07-01 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.