Dnia 2016-05-31 o godz. 16:56 ~asd napisał(a): > to dlaczego nie zabierzesz tych 250 tyś akcji co stoją po 0,14 przecież ktoś ewidentnie chce Ci dać zarobić
a dlatego ze wsparcie 13gr no i nie dostalem od seba,nierozumiem po co tu sie tak udzielasz skoro nie masz akcji ani niechcesz kupic
A dlatego ze bylem tu baaardzo długo i cały czas obserwuje co robią póki co jest wywala nie ale jak się rynek odwróci to może parę sztuk wezmę. Obstawiam 0.10 albo niżej zależnie od tego jakie będą kolejne komunikaty
Dnia 2016-05-31 o godz. 17:18 ~asd napisał(a): > A dlatego ze bylem tu baaardzo długo i cały czas obserwuje co robią póki co jest wywala nie ale jak się rynek odwróci to może parę sztuk wezmę. Obstawiam 0.10 albo niżej zależnie od tego jakie będą kolejne komunikaty
to ze dlugo tu byles to o niczym nie swiadczy,ja tez bylem dlugo na tamexie od 35-6 i dotrwalem do 95gr gdzie taki poziom zakladalem za co niektorzy mi dziekuja za zarobek,a pik no coz ja widze 13gr poki co wsparcie i straszenie pakietami jak wybija wtedy bede glowkowal dalej:))))
Dnia 2016-05-31 o godz. 17:18 ~asd napisał(a): > A dlatego ze bylem tu baaardzo długo i cały czas obserwuje co robią póki co jest wywala nie ale jak się rynek odwróci to może parę sztuk wezmę. Obstawiam 0.10 albo niżej zależnie od tego jakie będą kolejne komunikaty
mysle ze 10-12 ciezko bedzie ci dostac ale mozesz swoimi wpisami do tego dazyc asd,niech sie pojawia plany odnosnie planu naprawczego sensirio,nowym prezesie,i jakie spolki zalezne nabedzie pik wspomnieli o tym w raporcie strategie.a co do emisji po 10gr to przysluguje dotychczasowym akcjonariusza,wiec mysle ze nie dla nas akcje po 10gr.Niech tylko prezio przestanie sypac 23.06 wza to 16dni przed musi zlozyc blokade na papierach to moja opinia 13wsparcie i to moze byc dnem asd
Dnia 2016-06-01 o godz. 11:17 ~j23 napisał(a): > nie należe do ludzi cierpliwych,jak mam papier tydzien to uwiera:) to samo jak czekam-swierzbi by kupic:)
to duzy blad jak nie masz cierpliwosci szczegolnie przy malych obrotach:)))
Dnia 2016-06-01 o godz. 11:26 ~j23 napisał(a): > wiem..miałem kiedyś pare kilo cloud sprzedalem z 20% zyskiem po 2 z hakiem a teraz .....BOLI DO TEJ PORY:(
no widzisz j-23 ja dzis soft 1,11 kupilem i remedis 10-11gr i czekam na remidisie tam moze byc wysoko wskazniki schlodzone kurs na dnie ale to juz ty decyduj