• JW Constraction Autor: ~Zdzicho [93.105.176.*]
    ja tu nie naganiam, ale wskazniki napiete sa jak cieciwa w łuku.. Potencjał na 5,80 zł. Sam nie mam ale jutro kupie , Prosze analityków co sadza o wskaznikach ,bo wg mnie akcje sa niedowartosciowane.
  • Re: JW Constraction Autor: ~setr [195.138.200.*]
    tu mamy dno ,wiecej nie spadnie ,teraz tylko info i lecimy, moze i ja sie skusze
  • Re: JW Constraction Autor: ~Jan77 [212.244.179.*]
    Powiem coś co może niektórym zmienić podejście do spółek typu J.W.C to jedna z tych spółek, której notorycznie wykorzystują swoich akcjonariuszy. Szansa na odbicie może i jest ale prawda jest taka, że interes robi wyłącznie Pan W. Kiedyś sam miałem trochę akcji i zarobiłem ale naczekałem się 1,5 roku. Jeśli myślicie, że będzie dobrze to NIE BĘDZIE.
    Za chwile pojawi się
    - szacowanie wartości aktywów (które tylko wedle spółki są tak cenne)
    - emisje obligacji, które zgarnia Pan W (i zarabia na nich lepiej niż na JWC)
    - Tygrysie skoki (gdzie kurs tylko w duł)

Moja rada jest prosta z Osz..tami nie robić interesów bo 3 razy stracisz raz zarobisz. A nawet jak zarobisz 3 razy to raz stracisz wszystko co zarobiłeś przez te 3 razy.
    Pozdrawiam

(nie mam akcji i nie chcę mieć więc nikogo nie naganiam)
  • Re: JW Constraction Autor: ~Us [83.6.199.*]
    dno to ta spółka jak cała GPW zresztą
  • Re: JW Constraction Autor: ~jwc [217.99.143.*]
    http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/mieszkanie-jozef-wojciechowski-dla,142,0,2097294.html
  • Re: JW Constraction Autor: ~syty [178.36.21.*]
    ale ktore wskazniki sa niedowartosciowane?
  • Re: JW Constraction Autor: ~Sss [83.24.145.*]
    PZU ma już 9,6% akcji - to dobra wróżba na kolejne miesiące... ;)
  • Re: JW Constraction Autor: ~Maciej [89.69.25.*]
    I co kupiłeś kolego ?
    Jeżeli nie to śpiesz się, to mogą być ostatnie chwile w tak niskich cenach :)
    Moja prognoza to 6,40 zł i wyżej.
    Pozdrawiam.
    Maciej
  • Re: JW Constraction Autor: ~italian [109.231.10.*]
    Ciągłe brak pozwolenia na uzytkowanie bliskiej woli etapu b. Jak mi wiadomo, mieszkania zostały przekazywane do celow adaptacyjnych w 2kw. W zwiazku z tym mam pytanie.
    czy mieszkania te mozna rozpoznac jako przychod w 2kw czy dopiero po uzyskaniu pozwolenia na uzytkowanie w 3kw.
  • Re: JW Constraction Autor: ~123 [89.74.139.*]
    po uzyskaniu prawomocnej decyzji pozwolenia na użytkowanie
[x]
JWCONSTR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.