ja tu nie naganiam, ale wskazniki napiete sa jak cieciwa w łuku.. Potencjał na 5,80 zł. Sam nie mam ale jutro kupie , Prosze analityków co sadza o wskaznikach ,bo wg mnie akcje sa niedowartosciowane.
Powiem coś co może niektórym zmienić podejście do spółek typu J.W.C to jedna z tych spółek, której notorycznie wykorzystują swoich akcjonariuszy. Szansa na odbicie może i jest ale prawda jest taka, że interes robi wyłącznie Pan W. Kiedyś sam miałem trochę akcji i zarobiłem ale naczekałem się 1,5 roku. Jeśli myślicie, że będzie dobrze to NIE BĘDZIE. Za chwile pojawi się - szacowanie wartości aktywów (które tylko wedle spółki są tak cenne) - emisje obligacji, które zgarnia Pan W (i zarabia na nich lepiej niż na JWC) - Tygrysie skoki (gdzie kurs tylko w duł)
Moja rada jest prosta z Osz..tami nie robić interesów bo 3 razy stracisz raz zarobisz. A nawet jak zarobisz 3 razy to raz stracisz wszystko co zarobiłeś przez te 3 razy. Pozdrawiam
(nie mam akcji i nie chcę mieć więc nikogo nie naganiam)
I co kupiłeś kolego ? Jeżeli nie to śpiesz się, to mogą być ostatnie chwile w tak niskich cenach :) Moja prognoza to 6,40 zł i wyżej. Pozdrawiam. Maciej
Ciągłe brak pozwolenia na uzytkowanie bliskiej woli etapu b. Jak mi wiadomo, mieszkania zostały przekazywane do celow adaptacyjnych w 2kw. W zwiazku z tym mam pytanie. czy mieszkania te mozna rozpoznac jako przychod w 2kw czy dopiero po uzyskaniu pozwolenia na uzytkowanie w 3kw.