Sluszna uwaga moglby ktos napisac pismo w tej konkretnej sprawie na poczatek do knf. W swietle tego wezwania trzebaby to wyjasnic.
Czy ktos by sie pokusil o analize dzialania peeka w kontekscie kto mogl na tym skorzystac
Pusty bełkot, ale wg mnie płatny.
Najważniejsze, że przez tyle lat pisał regularnie jak szwajcarski zegarek, głównie jak to rewelacyjna inwestycyja, perełka.
Płatny klakier.
Nie zapomnę jak mnie straszył - chyba mu nie odpuszczę i będę chciał go zobaczyć face to face. Ja idę do sądu i resztę też namawiam - nie odpuszczajcie to jest wasza kasa a zębaty niech się zastanowi
Ano ten gość peek nie zapomnę jak się z tego ubawilem i tego jak moderator usuwał. Moje wpisy i " polemikę" z peekiem. Trwało to trochę czasu- mówiłem żeby zmienił lekarza i takie tam. Ja się bawiłem z niego ALE TERAZ TO JUŻ NIE ZABAWA NIE ODPUSZCZAJCIE TO WASZA NALEŻNA KASA - grupa czeka na wszystkich ( a ja postaram się poznać peeka)
Ja ta stawiam, że nie ma Peeka, tylko jakaś zatrudniona firma do wpisywania bzdur na forum i mieszania pozostałym w głowach . Nie ma midasa, nie ma Peeka, zbieg okoliczności?
Być może masz rację.Dlatego ja nie odpuszczę a może uda mi się odszukać tego p....ka. Pozdrawiam. I dalej twierdzę nie darujcie swoich pieniędzy zębatemu i jego świcie.- przystąpcie do walki o swoje pieniądze czasu jest niewiele bo przestraszyli się zjednoczenia akcjonariuszy i wszystko przyspieszyli
Jestem po rozmowie telefonicznej z kancelarią, która potwierdza kontakt i rozmowy w tej sprawie więc nie jest to ściema, ale na chwile obecną trwają rozmowy odnośnie podpisania warunków - co jest prawdą bo trzeba wiedziec ile jest chetnych do walki i jakie wtedy bedą jednostkowe koszty. ALE KANCELARIA POTWIERDZA FAKT ROZMÓW