• Last minute Autor: ~chomik [188.146.3.*]
    Kto nie zapakuje ten będzie pluł sobie w brodę
  • Re: Last minute Autor: ~100procent [188.33.110.*]
    i co zapakowałeś? chyba sobie samemu ha ha ha
  • Re: Last minute Autor: ~joker [81.30.137.*]
    ja czytam twoje docinki z różnych nicków upewniam się tylko w przekonaniu że to wystrzeli w górę
  • Re: Last minute Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    Na płaszczyźnie wystrzelenia, to musicie się zwąchać razem z jero131.
    Pisał na 15 groszach, że nas z butów powyrywa - doszło w tym powyrywaniu do 4 groszy i przeciera drogę niżej.
    Bua cha cha cha!!!
  • 1 grosz Autor: ~grosz [94.254.224.*]
    Jerowi lyso więc pisze sobie z kilku nickow. biedaczek jeden nie ma posluchu na forum
  • Re: 1 grosz Autor: ~joker [81.30.137.*]
    chcecie kupić za 1 grosz ?
  • Re: 1 grosz Autor: ~100procent [188.33.110.*]
    A ty po ile brałeś graczu wielki?
    Połakomiłeś się na lekki grosz, AMATORKA.

• Re: 1 grosz Autor: ~rower [85.222.22.*]
    Rok temu niejaka Lillka wieszczyła że nie spadnie poniżej 30 groszy .
    Dała by sie za to pokroić .
    Ech giełda , giełduszka nie odbieraj rozumu maluczkim ....pomiłuj
    Dnia 2016-05-27 o godz. 22:35 ~rower napisał(a):
    > Rok temu niejaka Lillka wieszczyła że nie spadnie poniżej 30 groszy .
    > Dała by sie za to pokroić .
    > Ech giełda , giełduszka nie odbieraj rozumu maluczkim ....pomiłuj

a ja dzis się dam pokroić że w tym roku wróci na 30 groszy .
    Dnia 2016-05-27 o godz. 19:52 ~100procent napisał(a):
    > A ty po ile brałeś graczu wielki?
    > Połakomiłeś się na lekki grosz, AMATORKA.
    >

tak połakomiłem się , zarobie 100procent .
  • 30 gr. Nowy samochód zamówiony Autor: ~joker [81.30.137.*]
    już nawet na poczet zarobku na tych akcjach zamówiłem sobie nowy samochód w salonie renomowanej marki.
    łatwy i szybki zarobek.
  • Uwaga na naganiaczy Autor: kowal2200 [95.160.159.*]
    Jero też tak myślał i się zapakował. Tylko nie przeczytał raportu i dowiedział się po fakcie że prezes mu dwie serie akcji dodrukował ale popytu na nie brak i prędzej będzie upadłość niż odpał. Kapitalizacja spółki się kurczy, przychodów brak, dotacje się skończyły,na obligacje też nie ma chetnych więc zostały jedynie marzenia.
  • Re: Uwaga na naganiaczy (kowala, ponumerowanego i inny plankton) Autor: ~JeRo131 [87.206.174.*]
    dobre dobre, kowal weekend jest. Ty widzę dzielnie pracujesz od rana do nocy.
  • Re: Uwaga na naganiaczy (kowala, ponumerowanego i inny plankton) Autor: kowal2200 [95.160.159.*]
    Zamiast obejrzeć kabaret w tv mam lepszą polewkę z ciebie
  • Re: Uwaga na naganiaczy (kowala, ponumerowanego i inny plankton) Autor: ~joker [81.30.137.*]
    Dnia 2016-05-28 o godz. 22:20 kowal2200 napisał(a):
    > Zamiast obejrzeć kabaret w tv mam lepszą polewkę z ciebie

piękny nowy samochód, bardzo drogi, co dwa lata robię sobie taki prezent, wielu mi tego zazdrości złow®óży, przeklina , mówią że z diabłem się bratam, a ja poprostu zarabiam, zazdrość i zawiść to codzienne zjawisko z którym się spotykam, człowiek sukcesu jednak idzie dalej , wsiada do swojego nowego drogiego samochodu i nic tego nie zmieni, jakiś kowol z emeryturą 2200, jakiś 12345" zadłużony po uszy, to są ludzie którym znowu coś w życiu nie wyszło. Nie żal mi was, jesteście tu potrzebni, to jest wasze zadanie.
  • kolejny fantasta na forum Autor: kowal2200 [95.160.159.*]
    Zmień dealera albo bierz połowę. Jak przestanie działać zabierz się do lektury ostatniego raportu. Odpowiedz sobie na pytanie:
    -ile było ostatnio straty?
    -czy kiedykolwiek od 5 lat były zyski
    -Ile jest zatrudnionych osób i czemu tak mało
    -jak wyglądało zatrudnienie w 2011 roku (wejście na giełdę)
    -czy prezes w swoich bajkach kiedykowiek dotrzymał słowa
    na koniec przeczytaj artykuł i porównaj zakładany piękny plan z rzeczywistością:
    http://biotechnologia.pl/biotechnologia/aktualnosci/rozwozilem-mrozonki-teraz-bede-biotechnologiem-plany-spolki-ktora-zmienia-strategie-by-wejsc-na-newconnect,9945

• Re: kolejny fantasta na forum Autor: kowal2200 [95.160.159.*]
    i jeszcze:
    -dlaczego spółeczka trafiła na listę alertów i 2 fixingi.
    ps jestem w sile wieku, nie mam emerytury i nie tracę w kasynie a zarabiam gdzieś indziej.
  • Re: kolejny fantasta na forum Autor: ~joker [81.30.137.*]
    Dnia 2016-05-29 o godz. 00:21 kowal2200 napisał(a):
    > i jeszcze:
    > -dlaczego spółeczka trafiła na listę alertów i 2 fixingi.
    > ps jestem w sile wieku, nie mam emerytury i nie tracę w kasynie a zarabiam gdzieś indziej.

dlatego i po to trafiła na fixingi aby pozbyć śię ciebie i tobie podobnych, kiedy to zrozumiesz ?–nie zrozumiesz, twój czs się skończył.
    Wiesz że oktęt tonie i nie ma dla ciebie ratunku, kasa stracona i nie ma jak jej odzyskać ale tonący się nagonki na forum chwyta
  • Re: kolejny fantasta na forum Autor: ~JeRo131 [87.206.174.*]
    tak, tak okręt zatonął już podobno po wyniczkach za IV kwartał :). A dwa fixingi są po to aby łatwo wyjść a trudno wejść i tyle wystarczy, bo i tak plankton nie zrozumie w czym rzecz :).
    jutro poniedziałek, jero czy wieszczysz nam kolejny odpał?
    Ja myślałem że aby wejść czy wyjść zależy popyt i podaż czyli zlecenia :-))) Na 2 fixach handel odbywa się 2 razy dziennie więc cos tu kręcisz :))))
    Widzę że na piątalu, który miał być nierozdrabniany stoi ponad pół miliona gorącego papieru do sprzedaży. Na wyższych jeszcze więcej, a chętnych do zakupów brak po zdjęciu sztucznych batonów, chyba że patrzymy w inne notowania
  • Re: kolejny fantasta na forum Autor: ~rower [85.222.22.*]
    Joker -wydało się jesteś słynna lillką która przed rokiem wyśmiewała
    tych co sprzedawali naszą perłę po 30 groszy .
    Joker masz rację ''podwójny fixing'' to miejsce o którym marzą wszyscy prezesi
    naszej giełdy

• Re: kolejny fantasta na forum Autor: ~joker [81.30.137.*]
    Dnia 2016-05-29 o godz. 11:49 ~rower napisał(a):
    > Joker -wydało się jesteś słynna lillką która przed rokiem wyśmiewała
    > tych co sprzedawali naszą perłę po 30 groszy .
    > Joker masz rację ''podwójny fixing'' to miejsce o którym marzą wszyscy prezesi
    > naszej giełdy
    >

Widzisz , Ty do końca życia bedziesz marzył o nowym rowerze i z zawiścią patrzył jak Ktoś wyjeżdża nowym drogim samochodem...
  • Re: kolejny fantasta na forum Autor: ~100procent [94.254.129.*]
    pikuś joker, biednyś boś głupi
    no i nie zrozumiał w czym rzecz ;)) haha Kowal dla Ciebie i ponumerowanego to spółka już nie istnieje od publikacji wynikczów za IV kwartał.
    dla mnie nie istnieje od 2011 roku jak pokapowałem się że nie będzie żadnej budowy zakładu produkcyjnego tylko będzie produkcja akcji pod listy intencyjne.
  • Re: kolejny fantasta na forum Autor: ~12345 [89.229.180.*]
    Dnia 2016-05-29 o godz. 11:49 ~JeRo131 napisał(a):
    > no i nie zrozumiał w czym rzecz ;)) haha Kowal dla Ciebie i ponumerowanego to spółka już nie istnieje od publikacji wynikczów za IV kwartał.

Pisałem ci młocie, że w szkole byłeś tylko po to, aby drugim tablicę wycierać, dlatego dajesz takie fenomenalne wpisy "geniuszu". Oraz pisałe ci, że spółka to nie świeczka, którą się zdmuchuje jednego dnia z notowań.
    Nasuń czapkę niżej na oczy, bo coś ci spod niej wystaje.
    Planktonie, to powyrywanie z butów już było czy nie, bo nikt nie odczuł a po 15 groszach dawno ślad zaginął?
    wycierałem chyba takimi jak Ty ;). Teraz już świeczka haha a wcześniej https://www.bankier.pl/forum/temat_piatal-sie-ugina,19689733.html
    a tak biedaczysko się nakrzyczało i naujadało :))
  • Re: kolejny fantasta na forum Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    "chyba" to ci się krzesło na nierównych nogach.
    U mnie wszystko idzie zgodnie: dwa fixingi po wyniczkach, lista alertów po wyniczkach, obecnie idzie wielkimi krokami stempel giełdy o wyrzuceniu z notowań :))
    Natomiast u ciebie "wyrwanie z butów" na 15 groszach nie zdało egzaminu, "piątal nierozdrabnialny" nie zdał egzaminu, "zakupy czas zacząć na 10 grolach, kolejny zonk, o wstawieniu "mocarnego pakietu" na 3 grole nie wspomnę :)))

Kogo ty chcesz zaskoczyć, bezjajowcu?
    kogo ja chcę zaskoczyć, nikogo!!! Mam polewkę z planktonu, który nie posiadając akcji przesiaduje latami na jakiejś spółeczce z NC. Kowal to już bije wszelkie rekordy, od którego to roku 2011 ;) Tak jak napisał Joker, niektórzy zarabiają a inni tracą swój czas i życie :)), z drugiej strony musi też być taka jak Wy hałastra. Już za pół roku nie spółka a Wy przestaniecie istnieć, oj będzie wstyd :D
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.