• obecność na walnym BCI, INDYGO, LZMO i ECR Autor: ~ecr [95.40.163.*]
    10 mln PKC, doliczyć pewnie jeszcze ze 100 mln na ukrytej sprzedaży, nic przynajmniej do września spokój, nie będzie się co ekscytować, z międzyczasie powinno być walne do absolutorium z wykonania obowiązków przez zarząd i radę nadzorczą. Wiec mam tylko nadzieje, że nie będę tam jedynym umoczonym obecnym na walnym ! Na pozostałe dokupię sobie po 1 akcji, stracę te łącznie 120 zł i trochę czasu i pójdę na to żenujące widowisko ze stekami kłamstw i tłumaczeń.
  • Re: obecność na walnym BCI, INDYGO, LZMO i ECR Autor: ~zarobas [178.42.6.*]
    Masz akcje ? bo jakoś emocjonalnie podchodzisz do tego, a z drugiej strony śmiejesz się z tych co mają. Ci co mają ecr to nie mają się czym przejmować, najwyżej prowizje stracą, raczej scalenia nie zrobią narazie bo i po co. Chyba żeby się posypało to wtedy całych pieniędzy nie rozliczą jako straty, ale patrząc na historię wielu spółek to jeszcze daleka droga.
  • Re: obecność na walnym BCI, INDYGO, LZMO i ECR Autor: ~ta [46.113.161.*]
    kupia po1 gr i sprzedadza po 1 gr yaka polityka zklad niby wybudowany do 30 wrzesnia niby a o ile beda tak przedluzac?
  • Re: obecność na walnym BCI, INDYGO, LZMO i ECR Autor: ~ecr [95.40.163.*]
    oczywiście, że akcje mam, zostały mi się jakieś resztki tj. ok 1,2 mln akcji ECR. Resztę wywaliłem, to co mam to mogę sobie nawet na stratę i suma summarum i tak na zero wyszedłem z całej tej zabawy. Ja się nie śmieję, śmieję się głównie z naiwności innych i komentarzy naganiających na wzrost bo ja jednak mimo, że akcje mam staram się obiektywnie i trzeźwo patrzeć na sytuację, ta do wczoraj wieczora była nieciekawa, po wczorajszym komunikacie jest tragiczna. I nie chodzi tu o przesunięcia bo te mogą się zdarzyć ale o tłumaczenia niekoniecznie zgodne z prawdą.
  • Re: obecność na walnym BCI, INDYGO, LZMO i ECR Autor: ~bartosz [83.7.85.*]
    Teraz nikt nie kupi od nich akcji, ani z biegu czy z PCR i ukryciaka. Tą informacją się pogrzebali. Scalić też nie mogą bo tony śmiecia są nie wpuszczone w rynek. Jeśli dojdzie do scalenia to może z poziomu o kilka groszy wyżej...
  • Re: obecność na walnym BCI, INDYGO, LZMO i ECR Autor: ~zarobas [178.42.6.*]
    Ja ecr się nie przejmuje bo mam po 1gr i najwyżej prowizje stracę, ale najgorsze jest to że rzutuje to na całość grupy. Gadałem z kimś z firmy w piątek czyli 20 V i mówił, że termin nie zagrożony a teraz że 18 V wysłali o przedłużenie. Kłamią w żywe oczy mało tego to w raporcie nic nie było że coś jest nie tak a poza tym to mówią, że główną przyczyną jest zepsucie jakiegoś sterownika czy coś a kompletnej linii nie ma nawet i to jest najgorsze.
  • Re: obecność na walnym BCI, INDYGO, LZMO i ECR Autor: ~ANONIM [83.16.161.*]
    Mi też ECR wisi i powiewa jednak popatrzcie na proces zaawansowania ECR na dzień 31.12.2016 a BALTICA w analogicznym okresie , nie ma bata by zdążyli z oddaniem zakładu już nie liczę na BCI na kokosy liczę że uda mi się wyjść z tego bagna z częśćią pieniędzy , z niecierpliwością czekam na walne (penie nie tylko ja )
[x]
ECERAMICS 0,00% 0,01 2019-05-22 12:39:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.