10 mln PKC, doliczyć pewnie jeszcze ze 100 mln na ukrytej sprzedaży, nic przynajmniej do września spokój, nie będzie się co ekscytować, z międzyczasie powinno być walne do absolutorium z wykonania obowiązków przez zarząd i radę nadzorczą. Wiec mam tylko nadzieje, że nie będę tam jedynym umoczonym obecnym na walnym ! Na pozostałe dokupię sobie po 1 akcji, stracę te łącznie 120 zł i trochę czasu i pójdę na to żenujące widowisko ze stekami kłamstw i tłumaczeń.
Masz akcje ? bo jakoś emocjonalnie podchodzisz do tego, a z drugiej strony śmiejesz się z tych co mają. Ci co mają ecr to nie mają się czym przejmować, najwyżej prowizje stracą, raczej scalenia nie zrobią narazie bo i po co. Chyba żeby się posypało to wtedy całych pieniędzy nie rozliczą jako straty, ale patrząc na historię wielu spółek to jeszcze daleka droga.
oczywiście, że akcje mam, zostały mi się jakieś resztki tj. ok 1,2 mln akcji ECR. Resztę wywaliłem, to co mam to mogę sobie nawet na stratę i suma summarum i tak na zero wyszedłem z całej tej zabawy. Ja się nie śmieję, śmieję się głównie z naiwności innych i komentarzy naganiających na wzrost bo ja jednak mimo, że akcje mam staram się obiektywnie i trzeźwo patrzeć na sytuację, ta do wczoraj wieczora była nieciekawa, po wczorajszym komunikacie jest tragiczna. I nie chodzi tu o przesunięcia bo te mogą się zdarzyć ale o tłumaczenia niekoniecznie zgodne z prawdą.
Teraz nikt nie kupi od nich akcji, ani z biegu czy z PCR i ukryciaka. Tą informacją się pogrzebali. Scalić też nie mogą bo tony śmiecia są nie wpuszczone w rynek. Jeśli dojdzie do scalenia to może z poziomu o kilka groszy wyżej...
Ja ecr się nie przejmuje bo mam po 1gr i najwyżej prowizje stracę, ale najgorsze jest to że rzutuje to na całość grupy. Gadałem z kimś z firmy w piątek czyli 20 V i mówił, że termin nie zagrożony a teraz że 18 V wysłali o przedłużenie. Kłamią w żywe oczy mało tego to w raporcie nic nie było że coś jest nie tak a poza tym to mówią, że główną przyczyną jest zepsucie jakiegoś sterownika czy coś a kompletnej linii nie ma nawet i to jest najgorsze.
Mi też ECR wisi i powiewa jednak popatrzcie na proces zaawansowania ECR na dzień 31.12.2016 a BALTICA w analogicznym okresie , nie ma bata by zdążyli z oddaniem zakładu już nie liczę na BCI na kokosy liczę że uda mi się wyjść z tego bagna z częśćią pieniędzy , z niecierpliwością czekam na walne (penie nie tylko ja )