Siedzę sobie na tarasie pod rozgwizeżdżonym niebem i licę zyski. Jak miło będzie pod koniec wakacji kupić sobie piękne Masserati z 1970! Albo laboratorium symulacji komputerowych i mały tunel aerodynamiczny!A wszystko tom dzięki umiejętnej polityce Brastera . I może jeszcze jakiąś fajną wytwórnię samochodów elektrycznych. Wiwat Braster! Kocham wszystkie mądre i piękne kobiety. dzieki Brasterowi będą zdrowe i szczęśliwe ! Nie ma to jak uśmiechnięta kobieta! KOCHAM KOBIETY!!!!!!!!!
Przyłącz sie do mnie ! Przyłącz sie do nas! Nie ma nic piękniejszego niż uśmiechnięta kobieta! Poznaj piękno! Poznaj cudowne życie! Zostań członkiem rodziny Brastera!
Zysk jest wtedy kiedy sprzedamy swoje akcje, Ja zaczynałem przygode z bra przy 5 zł dzisiaj mam niesamowitą przebitkę ale sprzedałem tylko tyle żeby wykorzystać stratę z ubiegłych lat. Jak akcje osiągną pułap 100zł (a to powinno być na wiosnę) to odsprzedam troszkę na wycieczke na Kube do Fidela - mam nadzieje że jeszcze będzie żył
Gdy sprzatam po tobie Balkon i znajduje te butelki po plynie do mycia szyb...wiem ,ze te gwiazdy o ,ktorych mowiles i ( ale kto to jest ta pani Maserati ?) to bylo zatrucie alkoholowe. Ale nie martw sie kochanie...ja pozostane z toba lubie poprostu gdy opowiadasz o gwiazdach i szczesliwych kobietach. Kupilam ci na na dzisiaj wino ,zebys nie pil juz tego borygo..po cichutku licze ,ze znowu opowiesz cos o gwiazdach ( no i wygadasz sie wreszcie co cie laczylo z ta Maserati. To Jugolka? Do wieczora kochanie . Madzia
I to jest watek z rozmachem godnym Brastera. Marzenia to najtansza forma zaspokajania potrzeb wiec stac mnie a co. Ja mysle ,ze wynajme statek od space adventures i bede pierwsza kuna ktora stanie na ksiezycu :-) Zeby nie bylo ze nie pamietam komu to zawdziedzam zabiore ze soba Braster i pare dziewczyn z Brazzers i zrobimy pierwsze kosmiczne badanie piersi z transmisja na ziemie live! Pozniej juz bez transmisji bedzie wiecie co..... :-) Braster moj widze wielki :-))) Fidela tez odwiedze a nie jest na mojej krotkiej liscie sa wazniejsze rzeczy;-) A Wy jakie macie plany?
Dnia 2016-05-24 o godz. 22:57 ~Inwestor napisał(a): > Siedzę sobie na tarasie pod rozgwizeżdżonym niebem i licę zyski. > Jak miło będzie pod koniec wakacji kupić sobie piękne Masserati z 1970! > Albo laboratorium symulacji komputerowych i mały tunel aerodynamiczny!A wszystko tom dzięki umiejętnej polityce Brastera > . > I może jeszcze jakiąś fajną wytwórnię samochodów elektrycznych. > Wiwat Braster! > Kocham wszystkie mądre i piękne kobiety. dzieki Brasterowi będą zdrowe i szczęśliwe ! > Nie ma to jak uśmiechnięta kobieta! > KOCHAM KOBIETY!!!!!!!!! >
siedzisz na boczniaku koleś czy ty tego,nie widzisz? gdzie zarabiasz hehehehehe