• jchyba teraz wartko kupowac Autor: ~bober1234 [5.172.247.*]
    raczej już nie będzie spadać, może być tylko lepiej
  • Re: jchyba teraz wartko kupowac Autor: ~Wolftek1 [188.146.78.*]
    Kupuj "wartko" (czyli szybko) ,bo może dla wszystkich nie starczyć.
  • Re: jchyba teraz wartko kupowac Autor: ~Nanul [89.73.232.*]
    Witam nie powinno już spadać zamknęliśmy lukę na 3 ,40 teraz to powinniśmy polecieć pomału do góry .
  • Re: jchyba teraz wartko kupowac Autor: ~prot [84.10.177.*]
    Właśnie polecieliśmy....Erste zabralo się za robotę.
  • Re: jchyba teraz wartko kupowac Autor: ~złodzieje [89.71.235.*]
    ta spółka to skandal!
    Złodzieje....

spotkamy się w sądzie....

jeśli transakcje miały wąsy to nie daruję!!!!
  • Re: jchyba teraz wartko kupowac Autor: ~robert [83.21.211.*]
    w sprawie boryszewa: http://nowosci.com.pl/355263,PROCES-KARKOSIKOW-Zonglerka-akcjami-na-wokandzie.html kilka latek minęło i nic... więc tu będzie podobnie - ktoś coś stracił? szulernia.......
  • Re: jchyba teraz wartko kupowac Autor: ~Wolftek1 [188.146.2.*]
    Dnia 2016-05-20 o godz. 23:10 ~złodzieje napisał(a):
    > ta spółka to skandal!
    > Złodzieje....
    >
    > spotkamy się w sądzie....
    >
    > jeśli transakcje miały wąsy to nie daruję!!!!

Jaki skandal?.Czego nie wiedzieliście?.W którym miejscu jest PL.giełda czy ta spółka czy może tego że skup ma?.Co, po łapkach się dostało że tak " jojczycie"?.Pewnie z 15 gr/akcje do tyłu ,ale to jeszcze nie koniec, będzie więcej .
  • Re: jchyba teraz wartko kupowac Autor: ~aa [83.8.105.*]
    15 gr? to byłoby nic, ale 50 gr to już coś :(
  • Re: jchyba teraz wartko kupowac Autor: ~Wolftek1 [188.146.132.*]
    Dnia 2016-05-21 o godz. 17:26 ~aa napisał(a):
    > 15 gr? to byłoby nic, ale 50 gr to już coś :(

Sam podjąłeś decyzję o zakupie czy doradziła Ci pani z warzywniaka?.A 50 groszami się nie przejmuj ,niedługo będziesz miał 80.
  • Re: jchyba teraz wartko kupowac Autor: ~Martinus8 [188.146.0.*]
    Istotna strefa wsparć 3,36-3,20
  • Re: jchyba teraz wartko kupowac Autor: ~Wolftek1 [188.146.136.*]
    Dnia 2016-05-23 o godz. 00:13 ~Martinus8 napisał(a):
    > Istotna strefa wsparć 3,36-3,20

To już tej strefy nie dało się bardziej rozciągnąć?.A , rozumiem że gumy zabrakło.Nic tylko reaktywowac (to teraz modne,np.Ursus,Syrenka) przedwojenny PPG.
    ~Wolftek1, masz akcje czy zniechęcasz za kasę?
  • Re: jchyba teraz wartko kupowac Autor: ~bober1234 [5.172.247.*]
    Jak by miał akcje to by nie zniechęcał, to logiczne a teraz colian odbija się od dna, wiec warto kupowac, mam akcje i dokupiłem teraz znowu, słaba jest wycena coliana, więc na dalszy spadek nie ma co liczyć
  • Re: jchyba teraz wartko kupowac Autor: ~JayD [5.173.115.*]
    Jak Erste się wysypie to spadnie dalej.
    Przerzucają z wora do wora. A jak zdejmą zlecenia sprzedaży to nie ma obrotu.
    Tak jak dziś co do za odbicie na 14 tys akcji.
    Erste zaniża cenę, a Colian zbiera akcje pewnie trochę z rynku i trochę od Erste.
    5-10 maja Colian zebrał dziennie około 5500 akcji
    A teraz od 11-23 maja dziennie już 14 400.
    Przecież drobnica nie oddałaby ze stratą, bo niby jakie są przesłanki.
    Bezczelna zaniżanie kursu trwa.
    Po ostatniej panice ze styczni gdy spadło do 3,20 Erste pewnie napakowało się po uszy i teraz oddaje zbijając kurs.
    Przecież sprzedają z zyskiem, kto im co zarzuci.
    Zbiją do 3,21 i też będą sprzedawać z zyskiem. A potem pewnie Wąs wypuści jakieś info o odpisach i kurs zanurkuje i Erste odkupi akcje i dalej będzie trzymało kurs. Przydałby się ktoś z kapitałem aby to im pokrzyżował.
    Marazm na tym papierze trwa nadal.

• Re: jchyba teraz wartko kupowac Autor: ~ben [217.99.89.*]
    nareszcie ktoś kto używa mózgu. Przestańcie sie obrzucać błotem i patrzcie na szerszy kontekst. Tu wąs i erste rządzi. Jeśli maluchy coś ugrają bo kupią w dołku to będzie szczęśliwy traf a nie powód do wywyższania się i kpin . My indywidualni nie mamy szans na walkę z wąsem więc chociaż wzajemnie się szanujmy!!
  • Re: jchyba teraz wartko kupowac Autor: ~Wolftek1 [188.146.16.*]
    Dnia 2016-05-24 o godz. 11:31 ~bober1234 napisał(a):
    > Jak by miał akcje to by nie zniechęcał, to logiczne a teraz colian odbija się od dna, wiec warto kupowac, mam akcje i dokupiłem teraz znowu, słaba jest wycena coliana, więc na dalszy spadek nie ma co liczyć

Dopatrzeć się u Ciebie logiki graniczy z cudem .A to bardzo dobrze.Kupuj jak najwięcej i nie przejmuj się tym co mówią niektórzy że lepiej dać małpie brzytwę niż niektórym pieniądze do ręki.
  • Re: jchyba teraz wartko kupowac Autor: ~Wolftek1 [188.146.16.*]
    Dnia 2016-05-24 o godz. 10:01 ~prot napisał(a):
    > ~Wolftek1, masz akcje czy zniechęcasz za kasę?

Mam, ale nie takie drogie jak teraz.I nikogo nie zniechęcam ,a wręcz przeciwnie i nie za żadną kase.I czasem pomyśl trochę co piszesz ,naturalnie rozumiem że to ciężko (pomyśleć) i że posiadanie mózgu wcale tego nie gwarantuje.Ale jak już może powiedzie ci się ta sztuka to może cokolwiek zrozumiesz.Spróbuj.
    Rozumiem twoją frustrację, cola chodził po 4,8 a ty dalej trzymasz akcje. Używasz mózgu prawidłowo powodzenia w 2020 zarobisz :)))))
  • Re: jchyba teraz wartko kupowac Autor: ~Wolftek1 [188.146.9.*]
    Dnia 2016-05-24 o godz. 15:46 ~prot napisał(a):
    > Rozumiem twoją frustrację, cola chodził po 4,8 a ty dalej trzymasz akcje. Używasz mózgu prawidłowo powodzenia w 2020 zarobisz :)))))

Jak mogłeś zrozumieć coś czego nie ma (moja frustracja)?.Co do mojej ceny akcji ,to przecież Ci napisałem .Jeśli nie zrozumiałeś tego co napisałem to czytaj dotąd aż zrozumiesz i nie snuj chorych teorii cyt;cola chodził po 4,8 a ty dalej trzymasz akcje.
  • Re: jchyba teraz wartko kupowac Autor: ~hanys [89.229.213.*]
    ale taniocha
[x]
COLIAN 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.