Witam. Moje osobiste zdanie na temat zachowania się kursu to że chcą nas wysadzić z akcji, teraz nerwowy czas, może właśnie przed walnym, dywidendą, połączeniem BVT z WINDYKACJĄ , do tego dochodzą Ciekawe plany na przyszłość, ma powstać nowy podmiot który może zostanie wprowadzony na rynek, jest dużo BARDZO dobrych informacji.
Jestem podobnego zdania. Czy wczorajszy mocny spadek był poważny? Ten spadek był przy wartości obrotów 36 tys. zł, kiedy kapitalizacja spółki jeszcze tydzień temu wynosiła 10 mln zł! Te 36 tys. to są jakieś żarty, a nie obroty. Niestety jest tak, że przy spółkach tej płynności byle płotka jest w stanie uwalić porządnie kurs. A jeżeli ktoś tego nie rozumie, to proponuję przerzucić się na spółki z WIG20. Tam nie występuje problem niskiej płynności. Dzisiaj frustraci sprzedali 2000 akcji po 1,62 zł. I bardzo dobrze, ktoś sobie przytulił 2000 akcji za grosze. Ale znów - 2000 akcji po 1,62 to całe 3240 zł! Byle obszczymurek tyle potrafi wydać na chlanie przez weekend. Więc te spadki i te kursy mnie po prostu bawią. Ale jeszcze bardziej będzie mnie bawić pośpieszny zakup akcji, jak BVT i potem Kupiec ogłoszą dywidendę... :)
jak Wróblewski będzie chciał to wciagnie tu wszytko do 3 zł jednym pierdn...em, tj. za kwotę jednej miesięcznej pensyjki, ale na razie pozwala na takie zabawy....najwidocznie grają tu technicznie
raport za 1 kwartal byl kiepski przez zawirowania z rosja teraz gdy ciezarowki jezdza w miare normalnie spodziewal bym sie ozywienia np geotrans jak bylo zamieszanie to akcje staly stabilnie .teraz powinno byc jeszcze lepiej tyle ze malo informacji ze spolki ale tez sie nie dziwie po przez chwilowy zator na rosji z powrotem klijenta trzeba odrzyskac stawiam ze 2 raport bedzie lepszy .