• Ale urwał, co? Autor: ~Ja [109.241.38.*]
    Kto sie spodziewał takiego kursu na kilka dni po raporcie?
    Ja juz myślałem ze zakisi mi sie ten papier na amen, a tu taka niespodzianka . Ale czy napewno niespodzianka ?
    Jutro 20 gr?
    Zapraszam do rozmowy.
    Pzdr dla wytrwałych
  • Re: Ale urwał, co? Autor: ~nn [89.73.105.*]
    Forum pozbawione oszołomów, co zawsze dobrze wróży kursowi. Dwadzieścia jutro bardzo prawdopodobne. To tylko niecałe 20% wyżej niż dzisiaj zamknięcie.
  • Re: Ale urwał, co? Autor: ~Bartek [178.42.213.*]
    Czeka nas wiele informacji... więc pewnie mozą sie spodziwac , ze będzie bomba :) Wg raportu w 2Q wprowadzą kilka nowych produktów i maja kilka umów podpisanych w Niemczech i Ukrainie a to pierwszu klienci po ekspansji na rynek zagraniczny ... wiec wiecei jakie tam będa przychody i zyski ? w EURO liczone, poza tym System ERP też na ukończeniu , Gry businesowe dedykowane i robione specjalnie pod danego klienta ( Innowacja pod tym względem !!!) , projekt unijny z tego co pamietam na 5,3 mln zł.... dużo duzo tego... a może ktoś wchodzi nowy do spółki ?
     Wg mnie spółka pod względem przyszłości i rozwijania się jest w 5 piątce na całym NC wieć ten wzrost nie dziwi.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [109.243.17.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Ale urwał, co? Autor: ~Bartek [178.42.213.*]
    " wziol " i wszystko jasne :)

pozdraiwam !
  • Re: Ale urwał, co? Autor: ~Makler [5.172.252.*]
    Ciekawie się robi
  • Re: Ale urwał, co? Autor: ~mati [91.189.142.*]
    jutro piątek to i cofka może być choć arkusz pusty się zrobił to i różnie może być

widać, że "stara ekipa" jednak twarde ja.a ma

czekamy dalej na te info
  • Re: Ale urwał, co? Autor: ~echo [77.253.47.*]
    sorry,ale pisze się "to info"
  • Re: Ale urwał, co? Autor: ~mati [91.189.142.*]
    może być i to
  • Re: Ale urwał, co? Autor: ~nn [89.73.105.*]
    Często można przeczytać taki argument, że arkusz jest pusty. Jakie to ma znaczenie? Przecież zlecenia można w każdej chwili dołożyć albo mogą aktywować się automatycznie.
    Dzisiejsza sesja miała inny pozytyw. Po wejściu na dziennego maksa - 0,17 - na fixie akcje były chętnie kupowane.
    W piątki rzeczywiście często ceny spadają, bo ludzie nie chcą zostawać z papierem na weekend. Ale nie zawsze tak jest. Bywa i odwrotnie. A pozostawienie akcji tej spółki nie wydaje się być ryzykowne. Po co więc sprzedawać? Według mnie jutro raczej kurs przebije 0,20.
[x]
CTEGROUP 11,70% 0,02 2026-05-06 11:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.