Krupnik - odpowiedz mi chociaż raz merytorycznie na moje pytania albo się zmilknij. Bo twoja wiarygodność jest zerowa. Obroty są cały czas ana tym samym poziomie a to nie jest dystrybucja a raczej ciche zbieranie. A krupnik nie ma albo już sprzedał stad te żałosne wpisy. Alleluja !
Napij sie wody. To nie bedzie rosło do nieba, tak jak na ostatnich kilku sesjach. Od obecnej sytuacji do układu jeszcze długa i niepewna droga. Ja nie widze ani skupu ani dystrybucji, ot kilku maluczkich kupuje male pakiety pod info o ukladzie. Jak PKO sie nie zgodzi, to beda walili PKC.
smref - wymagasz merytorycznej wypowiedzi na spółce która ma 170 mln długu ? I wartośc akcji - 170 zł . Człowieku to jest dziki zachód. Na tej spółce można zarobić krocie natomiast trzeba umiejętnie wchodzić i wychodzić (samo życie) :P Masz rację wyszedłem. I tak jak pisałem wcześniej nikogo nie namawiam do tego. Każdy sam podejmuje decyzję. Co do twojego nawoływania na merytoryczną wypowiedz - czego oczekujesz ? Analizy technicznej ? Analizy fundamentalnej ? To wszystko jest już zrobione. I Technicznie i Fundamentalnie ABM w w "czarnej dupie" tu tylko spekulacja i marzenia o lepszej przyszłości.
Krupnik - co ma do rzeczy sytuacja finansowa firmy do twoich idiotycznych wpisów. Bo jak inaczej odnieść się do twojego stwierdzenia ze nie namawiasz do sprzedażny a cały czas piszesz o dystrybucji straszysz spadkami. Przecież to samo przez się rozumie się ze czas (wg ciebie) sprzedawać. Ale widzę ze nie warto z tobą dyskutować, tak jak z resztą i wszystkimi co się nie załapali i żółć ich zżera od środka. Pa.
SMREF DO CIEBIE TO W SZCZEGÓLNOŚCI - OSTRZEGAŁEM PRZED TWOIMI MANIPULACJAMI TYPU "WKRÓTCE 52ZŁ" A TERAZ NADESZŁO TO O CZYM PISAŁEM - SROGA KARA ZA NAGANIANIE LESZCZYN NA TAKĄ SPÓŁKĘ.
Nalezą ci się oczywiście. Ale do pełni szczęścia potrzeba jeszcze żebyś zrobił zakup w tej cenie. A tego mi nie udowodnisz. A tak do pozostałych. W ten sposób to daleko nie zajedziemy ! Skoro 20 szt akcji potrafi tak zmanipulować kurs.
4 lata siedziałem w budownictwie. Niestety mocno na nim straciłem. Dzięki ABM i ostatniemu wybiciu przesiadka na sektor Energetyczny. Tak źle w energetyce jeszcze nie było. jestem gotów na kolejne 4 lata WZROSTÓW :D
Zastanawia mnie szybka sprzedaź Radymina w kontekscie kredytu w PKO BP, jesli zredukuja mocno i ten bank moze byc ciekawie..... w kasie lezy 20 mln... pewnie gdzie niegdzie tez cos poupychane po kątach
poza tym nie jestem tutaj na chwilę ani od chwili...sądzę, że po układzie jak odwrócą wszystkie odpisy i wszystko co zostało pod upadłość "wyzerowane", spółka będzie czysta jak łza...gotowa na podbój nie koniecznie Polski...ale to już będę chciał usłyszeć od Pana Prezesa osobiście na walnym