• ODROBINA NADZIEI Autor: ~SPOTKANIE [90.207.158.*]
    Kolezanki i Koledzy

Chcialem podzielic sie kilkoma Informacjami.

1/ W naszej grupie sa obecnie 72 osoby - minus 4 z mailem ktorych sa problemy:
    0kmidas@gmail.com, 8000midas@gmail.com, ing-crimson@o2.pl, lowcash@interia.pl
    Wszyskie osoby ktore jeszcze nie dokonaly potwierdzenia dzisiejszej porannej wiadomosci proszone sa o maila zwrotnego z iloscia akcji.

2/ Wedlug najnowszych szacunkow grupa dysponuje ok 5 mln akcji. Jest to bardzo pozytywna informacja, gdyz mamy niezla dynamike przyrostowa. Zaznacze ze posrod nas sa osoby o ilosci akcji z 5 i 6 zerami.

3/ Jestem po podrugiej rozmowie z druga kancelaria i dostalem pozytywny feedback odnosnie niewykluczenia odszkodowania a takze mozliwosci zablokowania przymusowego wykupu. Kancelaria uznala takze ze jest wstepnie sklonna sie zaangazowac , gdyz uwaz, ze roszczenia nasze moga nie byc bezpodstawne. Zostalo to ujete nieco innymi slowami ale taki jest sens tej wypowiedzi.
    W momencie gdy zakoncze przygotowywac prezentacje dotyczaca szacowanej wartosci akcji ustalimy date spotkania z kancelaria w Warszawie. Dodam tylko , ze kancelaria odnosila juz sukcesy w sprawcha podobnych do naszej.
    Szykujcie sie zatem w przeciagu tygodnia gora dwoch na spotkanie PorozumieniaMidas w Warszawie w kancelari na prezentacji.
    Dobrze byloby aby pojawila sie tutaj wieksza grupa, bo byc moze trzeba poczynic pewne drobne inwestycje jak np komunikat pap dzieki ktoremu moznaby przyciagnac uwage dziennikarzy.

Nadal prosze o podsylanie informacji ktore jeszcze bardziej uwiarygodnia nasza wycene. Brakuje mi cen porownawczych dla podobnych biznesow w Polsce, np hurtowe ceny transferu danych, wyceny BTS-ow (stacji bazowych), aktualne wyceny czestotliwosci oprocz 800 MHz, Kwoty zainwestowane przez biznesy w rozwoj sieci itp.
    Wiecej informacji tym lepiej. Nie myslce , ze w sadzie strona przeciwna bedzie nas oszczedzac. Musimy miec mocne argumenty.

4/ Przypominam o akcji naglasniajacej nasze dzialania : nowe fora, DM ( wg pisma ktorego tresc zaproponowalen w innym poscie), znajomi, moze ktos jest wprawiony w narzedziach takich jak facebook.

Pozdrawiam
    Tomasz
  • Re: ODROBINA NADZIEI Autor: ~Gawędziarz [83.24.167.*]
    Nie wiem o którą wiadomość chodzi gdy piszesz: "Wszyskie osoby ktore jeszcze nie dokonaly potwierdzenia dzisiejszej porannej wiadomosci proszone sa o maila zwrotnego z iloscia akcji". Coś przespałem? Jestem z Wami
  • Re: ODROBINA NADZIEI Autor: ~SPOTKANIE [94.3.209.*]
    Do gawedziarz.
    napisz liczbe akcji na porozumieniemidas@gmai.com
    info bylo o dzialaniach zwiazanych z kancelariami prawnymi.
    pozdrawiam
    T
  • Re: ODROBINA NADZIEI Autor: ~inwestorAndrzejewski [94.254.243.*]
    porozumieniemidas@gmail.com , wysyłajcie zgłoszenia i przystępujcie do grupy walczącej w Sadzie, nie sprzedawajcie akcji bardzo proszę musimy zrobić bunt drobnych inwestorów bo inaczej takie praktyki nigdy się nie skończą a dodatkowo racja jest po waszej stronie 

Czytam wasze argumenty i wygracie i już dziś wam powiem iż myślę że nawet nie zrobi wam przymusowego wykupu

Jeśli ktoś chce przystąpić do grupy wysyła @ na adres porozumieniemidas@gmail.com , dodatkowo zachęcam aby osoby które mogą zająć się reklamą same się zgłosiły gdyż kolega SPOTKANIE / Pan Tomasz/ też wszystkiego nie ogarnie i na wszystkim też się nie zna, dodatkowo czas którego brakuje aby wyszukiwać argumenty, dodatkowo zwróćcie uwagę iż też ma rodzinę i życie prywatne ,wiem to po sobie gdyż organizowałem to na Polcolorit pomagajcie mu ,

Moje uwagi należy jasno powiedzieć jak zgłaszać się do grupy walczącej czy tak jak napisałem powyżej ,czy są jeszcze inne formy,
    Wywarłem na was presje był zrobiony wątek z wpisywaniem @ , czy z tymi osobami macie kontakt/ pytam dlatego gdyż te 4 @ które Pan podaje niema ich na tej liście link poniżej do tej listy
    https://www.bankier.pl/forum/temat_adresy-mailowe-tych-co-chca-isc-do-sadu,20542285.html 
    Dodatkowo uważam iż te osoby co są już w kontakcie @ powinny podać do siebie obowiązkowo telefon wysyłając w korespondencji @ bardzo ułatwi wam to kontakt widzicie iż to nie zabawa.
    Dodatkowo mam nadzieje iż teraz dojrzeliście aby wybrać z grupy jedną osobę która kupi starter nowy numer/ ja kupiłem red bulla numer ze względu iż ma nielimitowane rozmowy na komórkowe ale i na stacjonarne za 30 zł na miesiąc/ dać go na forum jako kontaktowy i osoby mogą również tak się zgłaszać wysyłając smsa a w ważnych sprawach dzwonić

Już dawno temu prosiłem aby ktoś dał telefon/dziś byłoby was 500 osób/ ,to upieraliście się iż będziecie wpisywać się na forum i ja się teraz pytam jak odszukać te osoby tłumaczyłem to wtedy  
    poniżej linki może uda się wysłać wiadomość prywatną do tych osób /nie znam się jak ktoś ma wiedzę może uda się choć do części dotrzeć oczywiście tych którzy nie są już w grupie

https://www.bankier.pl/forum/temat_lista-akcjonariuszy-ilosc-akcji,20051545.html 

druga lista
    https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=4493033&strona=1

zwróćcie uwagę na to już 11 marca wam pisałem i jakbyście wtedy zaczęli się jednoczyć może przymusowego wykupu by nie było,najważniejsze iż choć z opóźnieniem jest grupa walcząca link poniżej
    https://www.bankier.pl/forum/temat_przeczytajcie-uwaznie-empik-polcolorit-hutmen-yawal,20009023.html 

Dodatkowo cały czas przypominam aby ktoś zają się reklamą /marketingiem tej inicjatywy/
    Pozdrawiam Andrzejewski
    p/s już teraz macie ze składki 1 grosz 50 tys do wydania a przy 10 mil akcji ,już macie 100 tys /a to już was stać naprawdę na bardzo dobre kancelarie /najtańsze myślę zaczynają się od kwoty 20 tys
[x]
MIDAS -1,82% 0,80 2016-05-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.