Wyniki są niezłe a biorąc pod uwagę spadek cen stali w pierwszym kwartale to spółka praktycznie się obroniła . Teraz ceny stali poszły w górę więc 2 kwartał zapowiada się conajmniej interesująco i w dodatku nie będzie jednorazowego zdarzenia w postaci wypłat dla zarządu z jakimi mieliśmy do czynienia w 2 kwartale zeszłego roku . Szkoda chyba sprzedawać przed ogłoszeniem wyników za pierwsze półrocze . Oczywiście wszystko co napisałem wyżej to tylko moje zdanie więc proszę się nie sugerować tym wpisem podejmując decyzje inwestycyjne . Pozdrawiam .
Kto bez akcji to przegrał: https://www.bankier.pl/wiadomosc/KONSORCJUM-STALI-S-A-Wstepne-dane-finansowe-Konsorcjum-Stali-S-A-z-siedziba-w-Zawierciu-za-trzeci-kwartal-2016-r-7481746.html
Po przebiegu ostatniej sesji mam pewność iż ktoś skupuje akcyyjki w kontekście ostatniego infa. Gdyby chciał sprzedawać dalej podniósłby kurs na zamknięciu do minimum do 25zł.Proszę o Wasze przemyślenia.
dobierac ten sam skupuje np 2000 sztuk dziennie a pozniej pod koniec sesji wywala 200 czy 300 sz albu zanizyc kurs niedlugo zobaczycie kilka sesji po 5.-7 procent up