Właśnie wróciłem od buka. Buk daje mniej za to, że Lewandowski w najbliższym sezonie zagra w Legii, niż za to ,że Wiśnia po 2,07 zbierze ponad 90% akcji redana. Więc cały ten harmider i jazgot w imię zablokowania jakiejś tam uchwały, której wykonanie jest mniej prawdopodobne niż to, że w przyszłym sezonie Lewy zagra w Legii, jest przejawem tępoty tych, którzy ten wiater sieją. Weźmy takiego jaco. Ten osobnik przez kilka lat wykazywał się niezgłębioną tępotą. I jedyną inteligentną rzeczą, którą napisał jest to, że wolał sobie kupić piwo niż zapłacić za płatną część artykułu zapodanego na parkiecie. Każdy kto ma choćby gram rozumu, wie o co tu chodzi. I każdy kto ma choć gram rozumu, wie, że Wiśnia musi usunąć redan z giełdy. I zapłaci za to słono.
Nie brata tylko ciocię. Gdybyś miał trochę rozumu to byś to wiedział. A po drugie: za niedługo za to badziewie, które kupiłem 2,5 roku temu średnio za jakieś 1,7 Wiśnia będzie prosił żebym mu oddał za 4. Ale pewnie nie oddam.
Zwisa mi to ile planów ma jakaś tam wiśnia. Dla mnie znaczenie ma to, że ta wiśnia twierdziła publicznie ile warta jest akcja redanu, biorąc pod uwagę tylko wartość textilmarketu. Jeżeli teraz ta sama wiśnia mówi, że akcja redanu jest warta dwa razy mniej, to niech sobie gada. Ale jeżeli ta wiśnia wymusi na mnie oddanie mu akcji po 2 zł, to ta wiśnia będzie musiała uzasadnić przed sądem jak to się stało, że wartość redanu spadła o połowę w sytuacji gdy przez cały ten czas ta sama wiśnia piała z zachwytu nad tym jak to pięknie rozwija się textilmarket.
Wiśnia może też chciać.wezwaniem podosic cene..I skupować....Taką teorie pan Anrzejewski mi dziś mówił//// Kolego ,chwd_oszolomom .Wyślij sms z Swymi akcjami jak chce być solidarny...